Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Descopera colectiile Rubinul de bijuterii personalizate din aur si argint

Vezi colectiile Rubinul de bijuterii personalizate! Alege dintr-o gama variata si ofera un cadou unic care va impresiona cu siguranta!

Bijuterii personalizate din aur galben, alb sau roz ce pot fi tintuite cu pietre pretioase sau personalizate cu gravuri sau simboluri.

Fiecare model din colectia noastra de bijuterii personalizate din aur sau argint este realizat cu atentie si migala de catre artizanii nostri bijutieri talentati si experimentati. Ne dorim sa oferim mereu clientilor nostri bijuterii personalizate originale, cu un design aparte si elegant. O bijuterie din aur este mereu un cadou minunat, care isi pastreaza valoarea peste timp, iar modelele noastre sunt selectate atent, pentru a se potrivi celor mai diverse si exigente gusturi. Tu ce bijuterie alegi pentru a o darui unei persoane importante din viata ta? Si da, chiar tu poti fi aceasta persoana, fiecare dintre noi meritam ce este mai frumos. Colectia noastra de bijuterii personalizate se imbogateste in permanenta, pentru a oferi mereu publicului nostru o varietate cat mai mare, din care sa poata alege bijuteria preferata. Graveaza un cuvant, un nume sau o initiala, alege sa tintuiesti diamantele dorite, de exemplu albe sau negre, ai o gama larga de bijuterii din care poti alege. Bijuterii rafinate din aur pentru doamne cochete, bijuterii micute, elegante si comode pentru fetite vesele... mici accesorii aparte ce vor fi daruite cu drag pentru a fi purtate cu bucurie. Fiecare dintre bijuteriile noastre au propria poveste si vor fi, cu siguranta, martore a multor evenimente frumoase si a multor povesti pretioase. Comanda direct online varianta preferata si o vom impacheta cu grija pentru a ti-o trimite cu mult drag, chiar la tine acasa! Desigur, alaturi de bijuterie vei primi si certificatul de garantie si conformitate care ii apartine. Casa Rubinul garanteaza fiecare bijuterie comercializata prin certificate si carduri de garantie, cu marca proprie BC04, inregistrata la ANPC.
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Roata Norocului Lantisor cu pandantiv carte de tarot Roata Norocului
Nou -17 %
Model: CART10
Acest colier din argint cu pandantiv Roata Norocului, parte a colecției Tarot, este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a încrederii în destin. Fiecare detaliu al pandantivului este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la simbol..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Putere Lantisor cu pandantiv carte de tarot Putere
Nou -17 %
Model: CART8
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează puterea. Creat pentru a sublinia forța și determinarea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un design so..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Luna Lantisor cu pandantiv carte de tarot Luna
Nou -17 %
Model: CART18
Descoperă magia și simbolismul cărților de tarot cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot. Acest colier din argint cu pandantiv Lună este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a misterului. Fiecare detaliu al pandantivului este lu..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Dreptatea Lantisor cu pandantiv carte de tarot Dreptatea
Nou -17 %
Model: CART11
Adaugă o notă de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce semnifica Dreptatea. Creat pentru a sublinia echilibrul, dreptatea și claritatea purtătoarei, acest colier..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu inimioare, fetita si baietel din argint  Lantisor cu inimioare, fetita si baietel din argint 
-22 %
Model: CLAR27
Lănțișorul cu model fetița și băiețel, care coboară din doua inimioare, este o bijuterie cu adevărat spectaculoasă și un accesoriu must have pentru o mămică! Dacă ești un căutarea cadoului ideal pentru o fericită mămică de fetița și băiețel, acest colier este cu siguranță cea mai inspirata idee! ..
195,00RON 249,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: CEAUL19
Cercei cu  trei inimioare – lungi cu lanț – din aur 14K, model ce va ramane intotdeauna printre preferințele femeilor discrete, dar cu un gust aparte în materie de bijuterii. Inimioarele, reprezentand simbolul iubirii, ies în evidenta prin finisajul lucios și adaugă un plus de rafinament imaginii ce..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: BAU1
Pastreaza cele mai dragi amintiri cu ajutorul unui accesoriu elegant si cu o semnificatie aparte. Banutul de botez este un „must have” cand ne gandim la primele amintiri ale bebelusului si este cu siguranta cel mai frumos cadou din partea nasilor! Puteti alege din multitudinea de elemente ce se pot..
895,00RON
Fără TVA:895,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Indragostitii Lantisor cu pandantiv carte de tarot Indragostitii
Nou -17 %
Model: CART6
Descoperă frumusețea și profunzimea iubirii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv splendid ce simbolizează Îndrăgostiții. Creat pentru a sublinia dragostea, armonia și conexiunea purtătoarei, acest colier combină măiestria artiza..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Eremitul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Eremitul
Nou -17 %
Model: CART9
Descoperă frumusețea și simbolismul introspecției cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Eremitul. Creat pentru a sublinia înțelepciunea interioară, reflecția și claritatea spirituală, acest colier combi..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Carul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Carul
Nou -17 %
Model: CART7
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Carul. Creat pentru a sublinia voința, determinarea și succesul purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un de..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Turnul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Turnul
Nou -17 %
Model: CART16
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează Turnul. Creat pentru a sublinia transformarea, schimbarea și revelația purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Steaua Lantisor cu pandantiv carte de tarot Steaua
Nou -17 %
Model: CART17
Descoperă frumusețea și simbolismul profund cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv strălucitor în formă de Stea. Creat pentru a sublinia speranța, inspirația și iluminarea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Spanzuratul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Spanzuratul
Nou -17 %
Model: CART12
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Spânzuratul. Creat pentru a sublinia schimbarea perspectivei, sacrificiul și înțelepciunea purtătoarei, acest colier combină mă..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Soarele Lantisor cu pandantiv carte de tarot Soarele
Nou -17 %
Model: CART19
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv radiant în formă de Soare. Creat pentru a sublinia vitalitatea și energia purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Moarte Lantisor cu pandantiv carte de tarot Moarte
Nou -17 %
Model: CART13
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Moartea. Creat pentru a sublinia transformarea, renașterea și evoluția purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală c..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Lumea Lantisor cu pandantiv carte de tarot Lumea
Nou -17 %
Model: CART21
Adaugă o notă de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv spectaculos ce simbolizează Lumea. Creat pentru a sublinia împlinirea, totalitatea și armonia purtătoarei, acest colier co..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Judecata Lantisor cu pandantiv carte de tarot Judecata
Nou -17 %
Model: CART20
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează Judecata. Creat pentru a sublinia transformarea, renașterea și claritatea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizan..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Hierofantului Lantisor cu pandantiv carte de tarot Hierofantului
Nou -17 %
Model: CART5
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Hierofantul. Creat pentru a sublinia înțelepciunea, tradiția și claritatea spirituală a purtătoarei, acest colier combină măies..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Preoteasa Lantisor carte de tarot Preoteasa
Nou -17 %
Model: CART2
Acest colier din argint cu pandantiv Preoteasa este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a puterii spirituale. Fiecare detaliu al pandantivului este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la detalii. Strălucirea argintului și desig..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Nebunul Lantisor carte de tarot Nebunul
Nou -17 %
Model: CART0
       Descoperiți magia unui nou început cu colierul nostru din argint cu pandantiv reprezentând cartea de tarot „Nebunul”. Acest pandantiv elegant și simbolic, reprezintă noi începuturi, spontaneitatea și libertatea. Ideal pentru cei care doresc să înceapă un nou capitol și să ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Magicianul Lantisor carte de tarot Magicianul
Nou -17 %
Model: CART1
Încântă-ți simțurile și adaugă o notă de mister colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint, decorat cu un pandantiv unic în formă de magician. Realizat din argint de înaltă calitate, acest colier combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, perfect pentru a sublinia eleganța și ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Imparateasa Lantisor carte de tarot Imparateasa
Nou -17 %
Model: CART3
Răsfață-te cu o bijuterie ce emană rafinament și noblețe - lantisorul din argint cu pandantiv Împărăteasa. Creat din argint de înaltă calitate, acest colier reprezintă combinația perfectă între eleganță și măiestrie artizanală, făcându-te să te simți ca o adevărată regină în fiecare zi. Simbolizează..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Imparat Lantisor carte de tarot Imparat
Nou -17 %
Model: CART4
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, decorat cu un pandantiv impunător în formă de Împărat. Creat pentru a sublinia autoritatea și rafinamentul purtătorului, acest colier combină măiestria artizanală cu un design regal, ideal pentru cei care apreciază e..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Echilibrul Lantisor carte de tarot Echilibrul
Nou -17 %
Model: CART14
Descoperă frumusețea și armonia interioară cu acest colier din argint de înaltă calitate, decorat cu un pandantiv simbolizând armonia, moderația și răbdarea. Perfect pentru cei care caută echilibrul emoțional și mental. Creat pentru a sublinia rafinamentul și liniștea purtătorului, acest colier îmbi..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Model: SBRAU10
Alege sa oferi un set de bratari ingeras in banut, un cadou unic ce se potriveste perfect unei mame ce doreste sa se simta in stransa legatura cu puiul ei intotdeauna.  Pe bratara mamei se graveaza numele copilului, iar pe bratara copilasului se poate grava numele sau sau data de nastere, dar se pot..
470,00RON
Fără TVA:470,00RON
Model: SBRAU13
Alege bijuteriile speciale pentru familie, setul de bratari pentru mama si cei doi copii ai sai pe care doreste sa ii simta aproape in orice imprejurime. Cele doua inimioare pe care le vor purta copilasii sunt decupate din bratara mamei, reusind astfel sa ilustram iubirea ce o mama o ofera puilor sa..
649,00RON
Fără TVA:649,00RON
Model: SBRAU14
Set bratari pentru familie, mama tata si bebe, parinti care tocmai au primit darul cel mai mare de la Dumnezeu, un copil! Surprinde proaspata familie cu un cadou deosebit care le va aduce aminte in orice imprejurime cat de stransa e lagatura dintre ei! Bratari personalizate cu gravura astfel: > Pe f..
919,00RON
Fără TVA:919,00RON
Model: SBRAU18
Set bratari model rotund, ce se imbina perfect – pentru mama tata si bebe – din aur 14k. Setul de bratari pentru familie au snururi reglabile cu diferite culori – la alegere. De asemenea puteti alege aur galben, alb sau roze, fara a se modifica pretul. Personalizati bratarile cu gravura si diamante ..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: SBRAU19
Set bratari trifoi – pentru mama, tata si bebe – aur 14k – Setul ilustreaza cu succes legatura stransa dintre membrii familiei. Puteti selecta culoarea aurului galben, alb sau roz, fara costuri suplimentare, iar snurul poate avea diferite culori la alegere.  In cazul in care mai aveti un copil sau d..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: SBRAU15
Setul de trei bratari pentru familie cu inima decupata din banut, se imbina perfect, simbolizand relatia stransa dintre mama, tata si bebe ♥ Puteti alege culorile snururilor diferit pentru fiecare bratara in parte, iar in cazul in care mai aveti un copil sau doi, puteti selecta inca o bratara de beb..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: SBRAU16
Set bratari pentru familie, mama tata si bebe, parinti care tocmai au primit darul cel mai mare de la Dumnezeu, un copil! Surprinde proaspata familie cu un cadou deosebit care le va aduce aminte in orice imprejurime cat de stransa e lagatura dintre ei! Puteti alege culorile snururilor diferit pentru..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: SBRAU26
Set bratari pentru familie, mama tata si bebe, parinti care tocmai au primit darul cel mai mare de la Dumnezeu, un copil! Surprinde proaspata familie cu un cadou deosebit care le va aduce aminte in orice imprejurime cat de stransa e lagatura dintre ei! Puteti alege culorile snururilor diferit pentru..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: SBRAU17
Set bratari cruciulita – pentru mama tata si bebe – din aur 14k – cu snururi reglabile de diferite culori la alegere, iar in cazul in care mai aveti un copil sau doi, puteti selecta inca o bratara de bebe, care va arata la fel ca cea din imagine. ♥ Culoarea aurului poate fi galben, alb sau roz. Setu..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: SBRAU12
Precum soarele si luna, ne completam intotdeauna! Surprinde-ti jumatatea cu un cadou deosebit, ce ilustreaza cel mai bine dragostea voastra! Pe verso, putem grava numele voastre sau o data reprezentativa pentru voi! Specificatii bijuterii: Pentru el, bratara cu soare din aur galben 14k, dimensiu..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: SBRAU24
Setul format din placute de aur 14K personalizate cu gravura este o  alegere inspirata de cadou pentru ziua indragostitilor si nu numai! Ofera cu drag un cadou special, ce va fi apreciat cu siguranta de persoana iubita!  Bratarile cu placute personalizate sunt la mare cautare intodeauna, tocmai pen..
749,00RON
Fără TVA:749,00RON
Model: SBRAU25
Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si este un cadou ideal pentru jumatatea ta!  Ofera cu drag un cadou special, ce va fi apreciat cu siguranta de persoana iubita.  Bratarile cu simbolul infinit sunt o alegere inspirata cand..
795,00RON
Fără TVA:795,00RON
Model: SBRAU21
Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si este un cadou ideal pentru jumatatea ta! Ofera cu drag un cadou special, ce va fi apreciat cu siguranta de persoana iubita. Bratarile cu simbolul infinit sunt o alegere inspirata cand este vorba ..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CLAR7
Colier arborele vietii personalizat cu gravura din argint 925, este un accesoriu elegant, dar si cu o semnificatie foarte puternica.. Personalizeaza pandantivul cu numele celor dragi si poarta cu mandrie colierul familiei, talismanul tau. Specificatii bijuterie: Material: argint 925; Dime..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Model: INAU21
Simbol universal al iubirii, inima, ilustreaza cel mai bine dragostea nemarginita dintre voi! Inelul este elegant, finut, completand cu usurinta orice tinuta, iar norocoasa care il va purta se va bucura de o bijuterie deosebita inimioara avand un model discret gravat. Daruieste un cadou deosebit, un..
695,00RON
Fără TVA:695,00RON
Model: CEAUL27
Cerceii samanta vietii – simbolul de baza a florii vietii, care este formata din 19 cercuri complete si 36 de arcuri de cerc, inconjurate de un alt cerc mare. Acest design aparte va fi foarte apreciat de cei din jur, fiind totodata un cadou cu o semnificatie profunda, Samanta Vietii fiind un simbol ..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: CEAUL16
Cerceii cu lant vor ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu preferinte aparte in materie de bijuterii. Infinitul  iese in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament imaginii cerceilor si a lookului final. Ofera cu drag un cadou special sau poarta ch..
499,00RON
Fără TVA:499,00RON
Model: CEAULD16
 Descoperă eternitatea și strălucirea în acești cercei din aur 14k cu model infinit și diamante naturale. Simbol al iubirii și infinității, aceste bijuterii excepționale îți vor înfrumuseța fiecare moment. Realizați cu atenție și migală, acești cercei sunt o alegere perfectă pentru a evidenția ..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD24
Această pereche de cercei lungi îmbină simbolismul profund cu luxul autentic, fiecare cercel având un model elegant de Arborele Vieții realizat din aur de 14K. Designul este accentuat de diamante naturale minuțios încrustate, care adaugă o notă de strălucire subtilă. Lanțurile fine din aur completea..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: BRAR22
Bratara cu talpite decupate in banut din aur poarta simbolul preferat cand vine vorba de gingasia bebelusilor! Se poate personaliza cu gravura text pentru a-i putea da personalitate dupa bunul plac. O bratara personalizata cu design unic pentru mame sau pruncul lor. Bratara se poate confectiona a..
79,00RON
Fără TVA:79,00RON
Model: BRAUB40
Ofera o bratara placuta personalizata din aur 14k cu nume in relief, un cadou ideal pentru un bebelus sau copilas care va purta cu drag o bijuterie personalizata cu nume! Ofera un cadou unic, ce va surprinde placut inca de la prima vedere si care reprezinta cu succes cadoul ideal pentru cel mic! Sp..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: BRAUD66
Bratara cu pisicuta si snur reglabil este o alegere inspirata de cadou pentru iubitorii de pisici sau cineva care vrea sa poarte un simbol dragalas ce transmite multa gingasie. Bratara cu pisicuta din aur 14K, este un cadou jovial si inspirat pentru o domnisoara sau o doamna ce iubeste aceste dragut..
186,00RON
Fără TVA:186,00RON
Model: BRAU10
Bratara pentru picior cu bilute din aur 14k si pietre Onix este un accesoriu potrivit anotimpului de vara, dar nu numai, care va atrage foarte usor privirile! Indrazneste sa stralucesti , asorteaza-ti tinuta cu aceasta bijuterie  unicata si cu siguranta vei fi in centrul atentiei! Specificatii biju..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Model: BRAUL45
Lumea apelor, a mărilor este diferită de cea a uscatului, a oamenilor, având tărâmuri și adâncimi necunoscute și mistice. Așa se explică mulțimea creaturilor fabuloase  considerate a trăi în ape, cu semnificatii aparte.  Bratara cu elemente finute, atasate in mod discret pe lantisor, se a..
619,00RON
Fără TVA:619,00RON
Model: BRAUD93
Alege cadouri pline de emotie, amintiri pe viata ce pot fi “purtate” cu drag in orice imprejurime! Ofera bratara din aur cu un cuvant cu semnificatie aparte, pentru o mamica ce va fi foarte incantata de darul primit! Talpitele, simboluri pline de gingasie si iubire, ii vor topi inima instant!   ..
489,00RON
Fără TVA:489,00RON
Model: BRAUD19
Nimic nu se compara cu legatura stransa dintre mama si puiul ei, iar bratara cu mama si bebe decupate intr-un banut atent lucrat este o bijuterie cu mesaj puternic si frumos ilustrat. Posibilitatea da a purta mereu o bijuterie din aur cu un model ce simbolizeaza exact aceasta legatura, va surade ori..
359,00RON
Fără TVA:359,00RON
Model: BRAU51
Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si poate fi oferit cu drag persoanei iubite! Formand o combinatie foarte reusita, bilutele din aur si pietrele semipretioase onix, alaturi de infinit contureaza imaginea bijuteriei delicate, cu stil!..
629,00RON
Fără TVA:629,00RON
Model: BRAUD23
Una dintre cele mai interesante creaturi ale naturii este pasărea flamingo, o pasăre de apă, care se remarcă printr-o incredibilă eleganţă, constituţie zveltă şi penaj colorat. Penajul lor roz, picioarele lungi şi stilizate, precum şi comportamentul impresionant, le fac unice în regatul păsărilor. D..
209,00RON
Fără TVA:209,00RON
Model: BRAUD68
Familia este cea mai de pret comoara! Bratara cu fetita si snur reglabil este o alegere inspirata de cadou ce va deveni cu siguranta un accesoriu indragit de la prima vedere! Poate fi un cadou incarcat de emotie pentru un parinte sau poate iti doresti chiar tu sa membrii familiei tale sa fie mereu c..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: BRAUD70
Cauți o bijuterie cu inimioara însă nu vrei un model simplu, ci mai degrabă inimioara ilustrata într-un mod aparte? Brățara ce a intrat de curând în colecția noastră de bijuterii cu design special este cu siguranta ceea ce cauți! Finuta, rafinată și foarte usor de integrat in orice look, brățara cu ..
249,00RON
Fără TVA:249,00RON
Model: BRAUD54
Bratara din aur 14k si simboluri egiptene Sfinx si Ankh-ul-cu snur reglabil se va asorta perfect cu tinutele tale, dand un plus de stralucire. Ofera un cadou special , persoanei importante din viata ta sau poarta chiar tu o bratara cu simbol deosebit! Specificatii bijuterie: Material: aur ga..
209,00RON
Fără TVA:209,00RON
Model: BRAUD52
Noua bratara cu simboluri egiptene  Faraon din aur 14k are un design minimalist ce va atrage toate privirile asortandu-se perfect tinutelor tale. Ofera un cadou special ce va impresiona prin detaliile si finisajul sau deosebit! Descopera noua colectie cu simboluri egiptene si alege ceea ce ti se pot..
289,00RON
Fără TVA:289,00RON
Model: BRAUL60
Bratara de picior este o bijuterie foarte discreta dar care scoate in evidenta tinuta ta perfecta! Iti va da un plus de rafinament si foarte multa incredere in tine! Bratara cu elemente diferite, atasate in mod finut pe lantisor, se aseaza elegant la orice glezna si ofera un aer indraznet oricarei ..
1.190,00RON
Fără TVA:1.190,00RON
Model: BRAU21
Bratara cu snur reglabil și biluțe din aur 14k și pietre semipretioase Coral va fi cu siguranta un cadou remarcabil și special. Aceasta  piatra este asociată cu liniștea emoțiilor și reintroducerea păcii în sinele propriu. Ea ajuta la dezvoltarea intuitiei, imaginatiei și vizualizarii. Defineste-ti ..
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Model: BRAUD51
Noua bratara cu simboluri egiptene  Faraon din aur 14k are un design minimalist ce va atrage toate privirile asortandu-se perfect tinutelor tale. Ofera un cadou special ce va impresiona prin detaliile si finisajul sau deosebit! Specificatii bijuterie: Material: aur galben 14K; Dimensiune: 9 mm lati..
325,00RON
Fără TVA:325,00RON
Model: BRAUD50
Bratara cu simbol egiptean Nefertiti si snur reglabil este o bijuterie deosebita, atat prin felul in care este lucrata dar cat si mesajul pe care il transmite! Patrunde in lumea antica si asortea-ti tinuta cu noile modele egiptene care au intrat in colectia Rubinul si in inimile iubitorilor de acces..
219,00RON
Fără TVA:219,00RON
Model: BRAUD60
Comanda bratara cu puls, simbol ce reprezinta frecventa bătăilor inimii, transmitand totodata un mesaj intens, invaluit in iubire si daruire. Inima aflata langa puls primeste o conotatie diferita si cu totul speciala, deoarece aceste doua simboluri impreuna ilustreaza tabloul iubirii neconditionate!..
219,00RON
Fără TVA:219,00RON
Model: BRAUD53
Bratara cu Pisica Sfinx din aur 14k este un simbol foarte apeciat si aflat la mare cautare pentru cei ce cunosc specificatiile acesteia. Bratara are snur reglabil si este potrivita in orice moment  fiind usor de asortat la o tinuta clasica sau speciala! Specificatii bijuterie: Material: aur galben ..
219,00RON
Fără TVA:219,00RON
Model: BRAUD33
Bratara cu nume este o idee de cadou foarte inspirata si o bijuterie aparte ce va fi admirata de cei din jur. Poarta cu drag numele persoanei iubite sau a copilului tau in orice imprejurime. Bratara cu nume din aur personalizata dupa preferinte a fost mereu apreciata. Alege sa oferi un dar pretios c..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: BRDAR23
Bratara cu nume din argint este o idee de cadou foarte inspirata si o bijuterie aparte ce va fi admirata de cei din jur. Poarta cu drag numele persoanei iubite sau a copilului tau in orice imprejurime, sau ofera un cadou special, personalizat! Specificatii bijuterie: Material: Argint 925; ..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Model: BRAUD81
Bratara din aur galben alb sau roze 14 K cu semiluna si stelute  va atrage cu siguranta atentia catre farmecul inegalabil al noptii. Semiluna iese in evidenta fiind un simbol al vietii vesnice, iar stelutele reprezinta un intreg univers plin de stralucire. Alege sa porti o bijuterie deosebita si ofe..
249,00RON
Fără TVA:249,00RON
Model: BRAUD82
Bratara cu labuta – model deosebit – din aur 14K un cadou special cuiva care iubeste animalutele sau oricui apreciaza gingasia lor. Cu un design atent creat si finisata cu multa migala, bratara cu labuta va fi cu siguranta un cadou deosebit . Comanda chiar acum un model special de bratara care va ad..
249,00RON
Fără TVA:249,00RON
Model: BRAU2
Bratara cu bilute din aur 14k si pietre semipretioase din Jad .  Descopera noua bratara cu snur reglabil, formata din pietre semipretioase de jad combinate cu bilute de aur galben si bucura-te de admiratia celor din jur. Jadul, piatra semipretioasa cunoscuta si sub numele de ,,Amuleta norocoasa”, es..
159,00RON
Fără TVA:159,00RON
Model: BRAU12
Noua colectie de bratari cu bilute din aur si petre semipretioase poate fii comandata acum si in diferite combinati . Personalizeaza-ti bijuteria in functie de personalitatea ta , alege din gama noastra modelul care ti se potriveste. Bratara deosebita cu pietre semipretioase, piatra lunii si agat da..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: BRAU20
Descoperă noua bratara cu snur reglabil, formată din piatra semipretioasa Ametist combinata cu bilute de aur galben  14k și bucura-te de admiratia celor din jur. Ametistul are un rol foarte important, in special in ceea ce priveste protectia, fiind o piatra cu foarte mare valoare spirituala. Specifi..
135,00RON
Fără TVA:135,00RON
Model: BRAU22
Bratara cu bilute diamantate din aur 14K-cu snur reglabil va fi cu siguranta un cadou remarcabil și elegant ce se va asorta perfect cu tinutele tale oferind un plus de rafinament si stralucire. Specificatii bijuterie: Dimensiuni bilute aur : 1 biluta  4 mm si 2 bilute 3 mm; Bratara snur cu noduri r..
145,00RON
Fără TVA:145,00RON
Model: BRAU23
Bratara cu biluta diamantata aur 14K si pietre semipretioase Ochiul taurului ofera motivatie si inspiratie in toate aspectele vietii tale , te protejeaza si te ajuta sa ramai relaxat si echilibrat chiar si atunci cand ai o viata haotica. Bratara cu biluta diamantata aur 14K si pietre semipretioase O..
119,00RON
Fără TVA:119,00RON
Model: BRDAR36
Bratara cu bilute din argint alaturi de agat si snur reglabil este o bijuterie delicata, plina de rafinament, stralucirea bilutelor fiind completata perfect de snurul rosu! La alegere, poti opta si pentru alta culoare de snur, combinatiile pot fi diverse, tinand cont de gusturile fiecaruia. De..
50,00RON
Fără TVA:50,00RON
Model: BRDAR37
Bratara cu bilute din argint alaturi de jad lila si snur snur reglabil mov este o bijuterie delicata, jadul fiind o piatra semipretioasa plina de semnificatii. Despre jad se spune că e un fel de piatră magică, iar frumusețea lui este hipnotizantă. Într-adevăr, chiar dacă este o piatră dură, aceas..
50,00RON
Fără TVA:50,00RON
Model: BRAUB44
Bratara reprezentand familia compusă din mama tata si bebe iese în evidenta prin eleganță și unicitate, conturand un design perfect. Daruieste cu drag o bijuterie cu o imagine sugestiva,  familia, ce este cel mai de preț dar din viața oricui. Alege sa daruiesti o bratara aparte și care va atrage cu ..
559,00RON
Fără TVA:559,00RON
Model: BRAUD69
Familia este cea mai de pret comoara! Bratara cu baietel si snur reglabil este o alegere inspirata de cadou ce va deveni cu siguranta un accesoriu indragit de la prima vedere! Poate fi un cadou incarcat de emotie pentru un parinte sau poate iti doresti chiar tu sa membrii familiei tale sa fie mereu ..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: BRAUL44
Alege o bratara deosebita, bratara cu lant si bilute fixe, potrivita oricarei persoane, bilutele din aur dand un plus de eleganta bratarii. Aceasta  bratara este cadoul potrivit pentru fiecare doamna si domnisoara. Bilutele au un finisaj diamantat, ceea ce le ofera o stralucire si eleganta aparte. O..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Model: BAR1
Pastreaza cele mai dragi amintiri cu ajutorul unui banut de botez sau mot din Argint 925 - dimensiune 24 mm elegant si cu o semnificatie aparte. Banutul de botez este un "must have" cand ne gandim la primele amintiri ale bebelusului si este cel mai frumos cadou din partea nasilor. Puteti alege din m..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Set bratari cuplu cu placuta din argint 925 si snur reglabil Set bratari cuplu cu placuta din argint 925 si snur reglabil
-15 %
Model: SBRAR23
Setul format din placute de argint personalizate cu gravura este o  alegere inspirata de cadou pentru ziua indragostitilor si nu numai! Ofera cu drag un cadou special, ce va fi apreciat cu siguranta de persoana iubita!  Bratarile cu placute personalizate sunt la mare cautare intodeauna, tocmai pe..
165,00RON 195,00RON
Fără TVA:165,00RON
Set bratari cuplu cu infinit - din  argint 925 si snur reglabil Set bratari cuplu cu infinit - din  argint 925 si snur reglabil
-14 %
Model: SBRAR22
Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si este un cadou ideal pentru jumatatea ta!  Ofera cu drag un cadou special, ce va fi apreciat cu siguranta de persoana iubita.  Bratarile cu simbolul infinit sunt o alegere inspirata cand este vo..
155,00RON 180,00RON
Fără TVA:155,00RON
Afişare 1 - 79 din 79 (1 pagini)