Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Bratari de picior argint

Îmbrățișează frumusețea și eleganța cu colecția noastră de brățări de picior din argint, oferite cu mândrie de Rubinul. Fie că visezi la o plimbare pe plajă, la o cină romantică sau la o seară în oraș, aceste bijuterii sunt accesorii perfecte care adaugă un strop de strălucire și rafinament oricărei ținute.

Fiecare brățară este creată cu atenție de artizanii noștri talentați, folosind materiale de calitate și tehnici de lucru meticuloase. Fie că alegi un design simplu și subtil sau unul mai elaborat și bogat în detalii, vei găsi cu siguranță o brățară care să-ți reflecte personalitatea și stilul.

Explorează colecția noastră și descoperă brățările de picior care te inspiră și te fac să strălucești în orice moment și în orice loc. Încearcă eleganța Rubinul și adaugă un plus de farmec fiecărei zile!

Model: BRARL2
Lumea apelor, a mărilor este diferită de cea a uscatului, a oamenilor, având tărâmuri și adâncimi necunoscute și mistice astfel explicandu-se mulțimea creaturilor fabuloase  considerate a trăi în ape, cu semnificatii aparte.  Straluceste vara aceasta cu noul model de bratara pentru glezna cu elemen..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)