Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Cercei argint

O pereche de cercei din argint sunt cadoul perfect. Alege o pereche de cercei din argint de din colectia Rubinul si ne vom bucura sa ii impachetam cu grija si sa ti-i trimitem oriunde in tara.

Cerceii  pot fi daruiti ca simbol al aprecierii, recunostintei sau prieteniei avand o gama diversificata de cercei din argint.

Colectia de cercei  Rubinul include modele numeroase si atent selectionate si lucrate. Stim ca fiecare femeie este unica si are bijuteriile ei preferate, asa ca ne dorim sa venim in intampinarea fiecarui stil si preferinta cu varianta potrivita.

Cercei din argint 925 simpli sau cu pietre pretioase, potriviti pentru a fi un cadou pretios pentru cei dragi sau pentru a completa tinutele tale speciale.

Poti opta pentru o pereche de cercei cu lant eleganti, in forma de fluturas, inimioare, unicorni sau stelute, cadoul perfect pentru o domnisoara la majorat sau la alte ocazii speciale din viata ei.

Pentru o femeie eleganta si sofisticata, poti alege o pereche de cercei din argint cu diamante. Cerceii cu lant tintuiti cu diamante vor fi executati cu precizie si migala de catre bijutierii nostri experimentati si atenti la fiecare detaliu.

Alege modelul preferat si te vei bucura de stralucirea sa in fiecare zi – sau vei face o surpriza minunata, aducand zambetul pe chipul unei persoane dragi. Cerceii cu lant sunt comozi si potriviti pentru a fi purtati atat la ocazii speciale cat si la tinutele de zi cu zi.

Noi ne vom bucura sa ti-i impachetam cu cea mai mare atentie, pentru a ajunge la tine in deplina siguranta, si sa ti-i expediem in cel mai scurt timp posibil, intr-o cutie eleganta de cadou, alaturi de certificatul de garantie si factura fiscala.

Cercei lungi cu lantisor si model diamant din argint pentru dama Cercei lungi cu lantisor si model diamant din argint pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL1
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de diamant. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și rafinată. Acești cercei lungi din argint cu model dia..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL4
Descoperă delicatețea și simbolismul cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de tălpițe. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Acești cercei lungi din argint cu model tălpițe..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model mama si copilul Cercei lungi cu lantisor din argint model mama si copilul
Nou -23 %
Model: CEARL6
Descoperă frumusețea și profunzimea legăturii dintre mamă și copil cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model emoționant de mamă și copil îmbrățișați. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibi..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model luna si soare pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model luna si soare pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL2
Adaugă un strop de magie și rafinament cosmic colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model fascinant de soare și lună. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.Ace..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model ingeras pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model ingeras pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL9
Descoperă frumusețea și delicatețea cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de îngeraș. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Acești cercei lungi din argint cu model îngeraș su..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model fetita si baietel pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model fetita si baietel pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL3
Acești cercei lungi din argint cu model fetiță și băiețel sunt mai mult decât o bijuterie - sunt o expresie a eleganței și a nostalgiei copilăriei. Fiecare detaliu al cerceilor este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la detalii. Strălucirea argintului și ..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL10
Descoperă eleganța și spiritul aventurii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model unic de avion și glob pământesc. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și exploratoare. Acești cercei lungi di..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model aripa pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model aripa pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL7
Adaugă un strop de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de aripă. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și stilată.Acești cercei lung..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lanț model trei inimioare-argint 925 Cercei lungi cu lanț model trei inimioare-argint 925
-23 %
Model: CAR10
Adaugă un strop de rafinament și romantism colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de trei inimioare. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă. ..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lanț model trei fluturasi - din argint 925 Cercei lungi cu lanț model trei fluturasi - din argint 925
-23 %
Model: CAR9
Descoperă frumusețea și delicatețea cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de trei fluturași. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Fluturele duce cu gandul la spiritul lib..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lant model banut - din argint 925 pentru dama Cercei lungi cu lant model banut - din argint 925 pentru dama
-23 %
Model: CAR1
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model elegant de bănuț. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat și simplu, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Alege sa oferi o pereche de cercei banuti..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei din argint 925 model infinit si lantisor-pentru dama Cercei din argint 925 model infinit si lantisor-pentru dama
-14 %
Model: CAR4
Descoperă rafinamentul și simbolismul cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model elegant de infinit. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și stilată.Cerceii cu lant vor ramane intotdeauna printre pr..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu lant si model fluturas  din argint 925 - pentru dama Cercei cu lant si model fluturas  din argint 925 - pentru dama
-23 %
Model: CAR6
Adaugă un strop de eleganță și delicatețe colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de fluturași. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Fluturele d..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu model delfini si lant - din argint 925 Cercei lungi cu model delfini si lant - din argint 925
-14 %
Model: CEARL15
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model delicat de delfini. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Cercei lungi cu model delfini si lant - din argin..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR26
Descoperă eleganța și profunzimea simbolismului cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de Copacul Vieții. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Arborele Vietii reprezinta de o..
115,00RON
Fără TVA:115,00RON
Cercei lungi cu lant model cu unicorn - din argint 925 Cercei lungi cu lant model cu unicorn - din argint 925
-17 %
Model: CAR5
Adaugă un strop de magie și rafinament colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de unicorn. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.Nu este un secr..
99,00RON 119,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei galaxie planeta si stea cu lant - din argint 925 Cercei galaxie planeta si stea cu lant - din argint 925
-23 %
Model: CAR7
Adaugă un strop de magie și rafinament cosmic colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model captivant de planetă și stea. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.C..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu lant model samanta vietii - din argint 925 Cercei cu lant model samanta vietii - din argint 925
-14 %
Model: CAR8
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de Sămânța Vieții. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Cerceii samanta vietii – simbolul de baza ..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama
-23 %
Model: CAR2
Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama model ce va ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu un gust aparte in materie de bijuterii. Inimioarele, reprezentand simbolul iubirii, ies in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament ima..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR22
Adaugă o notă de rafinament și eleganță colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorati cu un model delicat de crin. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sofisticată.Crinul simbolizeaz..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor model labute pentru dama - argint 925 Cercei lungi cu lantisor model labute pentru dama - argint 925
-23 %
Model: CAR29
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de lăbuțe. Perfecți pentru iubitorii de animale și pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Cea mai sincera s..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL11
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model delicat de trei floricele. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Acești cercei lungi din argint cu model tr..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite cu diamante naturale Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite cu diamante naturale
Nou -24 %
Model: CEARLD4
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de tălpițe de bebeluș. Perfecți pentru a celebra momentele speciale din viața unei mame sau pentru a oferi un cadou de neuitat, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și emo..
349,00RON 459,00RON
Fără TVA:349,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model soare si luna cu diamante naturale Cercei lungi cu lantisor din argint model soare si luna cu diamante naturale
Nou -24 %
Model: CEARLD2
Descoperă frumusețea cosmică și strălucirea incomparabilă cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de soare și lună și împodobiți cu diamante naturale. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și rafinat, ideal pentru fem..
349,00RON 459,00RON
Fără TVA:349,00RON
Model: CEARL17
Descoperă frumusețea și semnificația profundă cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model unic de puls și inimă. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Acești cercei lungi din argint cu mo..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model inimioare pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model inimioare pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL16
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de inimioare gravate. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și rafinat, ideal pentru femeia modernă și romantică.Acești cercei lungi din arg..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL13
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de coroană. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Acești cercei lungi din argint cu model coroană s..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR15
Cercei trei stelute din argint 925 model cu tija si cheita Stelele, considerate simboluri ale ordinii cosmicedar organizate, care iubeste cerul instelat vara, sau este pasionata de constelatii si univers, acesti cercei fiind cadoul perfect. Specificatii bijuterie: Cercei din argint 925 Ce..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR14
Cercei trei inimioare din argint 925 model cu tija si cheita , model ce va ramane intotdeauna printre preferințele doamnelor. Inimioarele cu finisaj lucios ies în evidenta prin finetea și rafinamentul lor.  Alege să porți zilnic, fiind potriviți pentru orice ocazie și ținută. Specificatii produs:..
119,00RON
Fără TVA:119,00RON
Model: CAR13
Cercei trei fluturasi din argint 925 model cu tija si cheita pentru dama un model unic și finut, ce va completa orice ținută și vor surprinde prin delicatetea lor! ♥ Cercei cu model fluturasi – bijuterii ce vor ramane intotdeauna printre preferințele femeilor discrete, dar cu preferință aparte în ma..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR12
Cercei trei floricele din argint 925 model cu tija si cheita - potriviti adolescentelor sau damelor cu un spirit jovial. Cerceii cu tija  vor ramane intotdeauna printre preferințele femeilor discrete, dar cu un gust aparte în materie de bijuterii. Floricelele cu model gravat ies în evidenta în mo..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR23
In trendul actual al cautarilor clientelor cu preferinte aparte in materie de bijuterii. Atat luna cat si steluta ies in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament imaginii cerceilor. Se pot asorta foarte usor oricarei tinute iar aparenta lor este una speciala, iesind in evidenta..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR31
Cerceii samanta vietii – simbolul de baza a florii vietii, care este formata din 19 cercuri complete si 36 de arcuri de cerc, inconjurate de un alt cerc mare. Acest design aparte va fi foarte apreciat de cei din jur, fiind totodata un cadou cu o semnificatie profunda, Samanta Vietii fiind un simbol ..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR24
Comanda cerceii cu puls, simbol ce reprezinta frecventa bătăilor inimii, transmitand totodata un mesaj intens, invaluit in iubire si daruire. Inima aflata langa puls primeste o conotatie diferita si cu totul speciala, deoarece aceste doua simboluri impreuna ilustreaza tabloul iubirii neconditionate!..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR21
Cercei pasare pe ramura din argint 925 model cu tija si cheita un simbol ce întrupează libertatea şi fericirea fiinţei care nu suportă nici o îngrădire, este ilustrata intr-un mod special in aceasta pereche de cercei deosebita. Cu acest model unic veti impresiona o persoana independenta, cu o person..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR20
Cercei labuta din argint 925 model deosebit cu tija si cheita sunt un cadou special pentru o persoana care iubeste animalutele.  Cu un design atent creat si finisati cu multa migala, cercelusii surprind prin minimalismul lor dar si delicatetea lor aparte. Specificatii cercei:   Material:a..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR25
Inimioara, un simbol cu insemnatate imensa atat pentru tineri cat si pentru seniori, este ilustrara in mod aparte intr-o pereche de cercei cu care nu vei da gres! ♥ Cerceii cu model inimioara – bijuterii ce vor ramane intotdeauna in trend, alegerea femeilor discrete, dar cu preferinte aparte in mate..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR19
Cercei fluturas din argint 925 model cu tija si cheita un model unic si finut, ce va completa orice tinuta - bijuterii ce vor ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu preferinte aparte in materie de bijuterii. Fluturele duce cu gandul la spiritul libertin si jovial, iesind i..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR32
Diamantul, cea mai dura si apreciata piatra prețioasă din lume, este ilustrat intr-un mod aparte printr-o pereche de cercei foarte rafinati. Ofera cu drag cerceii cu un model special sau alege sa porti chiar tu un simbol impunator, foarte sugestiv. Specificatii cercei: Cercei din aur galb..
129,00RON
Fără TVA:129,00RON
Model: CAR30
Crinii reflecta prin simbolistica lor bogata felul profund in care oamenii pretuiesc frumosul, puritatea si inocenta. Cercelusii cu simbol crin sunt cu bijuterii delicate, ce ilustreaza eleganta si rafinament! Adauga tinutei tale un aer elegant purtand acesti cercei cu un design modern, modelu..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR18
Cercei cu model decupat in banut -argint 925 - pentru dama sunt la mare cautare, iar aceasta pereche, avand o forma diferita de banut si fiind creati cu un design special, devin o idee foarte inspirata de cadou. Cerceii sunt atent lucrati si au un finisaj lucios care surprinde prin stralucirea si pe..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei cu inimioare decupate din argint cu tija si cheita Cercei cu inimioare decupate din argint cu tija si cheita
-15 %
Model: CAR28
Daruieste cu dragoste cerceii cu inimioare, un model detaliat si atent finisat care va fi pe placul oricui vrei sa ii oferi! Avand simbolul universal al iubirii, inima ilustrata intr-un mod unic si cu un decupaj special, cerceii surprind prin eleganta si diversitatea lor! ♥ Specificatii cercei: ..
89,00RON 105,00RON
Fără TVA:89,00RON
Model: CAR27
Cercei camera foto din argint  pentru dama – Ofera cu incredere acesti cercei cu un model aparte, ce vor fi foarte apreciati de o persoana pasionata de arta fotografiei. Cu un design specaial si atent creat, cerceii surprind de la prima vedere prin detaliile sale gravate la laser, pentru a rezista i..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei steluta si semiluna cu lant din argint 925 - pentru dama Cercei steluta si semiluna cu lant din argint 925 - pentru dama
-25 %
Model: CEARL5
Adaugă un strop de magie și rafinament colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de steluță și semilună. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare. At..
89,00RON 119,00RON
Fără TVA:89,00RON
Afişare 1 - 44 din 44 (1 pagini)