Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Cercei cu lanţ aur şi diamante naturale

Îmbinând perfecțiunea strălucitoare a diamantelor naturale cu eleganța subtilă a lanțurilor delicate, colecția noastră de cercei cu lanț și diamante naturale de pe Rubinul.ro te invită să descoperi rafinamentul reinventat. Această categorie de bijuterii reprezintă o expresie a luxului și a fineței, perfectă pentru a aduce un plus de strălucire și eleganță fiecărei ținute.

Fie că îți dorești să completezi o ținută casual cu un strop subtil de strălucire sau să te faci remarcată la un eveniment special, cerceii cu lanț și diamante naturale sunt alegerea perfectă. Fiecare pereche de cercei este creată cu atenție minuțioasă la detalii, utilizând materiale de cea mai înaltă calitate și diamante naturale cu tăieturi perfecte, pentru a asigura un aspect impecabil și o strălucire captivantă.

Gama noastră diversificată de cercei cu lanț și diamante naturale oferă o varietate de stiluri și designuri, adaptate pentru a satisface gusturile cele mai rafinate și exigente. De la modelele clasice și subtile, potrivite pentru purtarea zilnică, până la creații mai sofisticate și extravagant, ideale pentru evenimente speciale, vei găsi cu siguranță perechea perfectă de cercei care să-ți completeze garderoba și să-ți sublinieze stilul personal.

Explorează acum colecția noastră și descoperă rafinamentul reinventat al cerceilor cu lanț și diamante naturale de pe Rubinul.ro. Lăsă-te captivată de strălucirea irezistibilă și de eleganța atemporală a acestor bijuterii excepționale.

Model: CEAULD40
Fluturasul, un simbol ce duce cu gandul la spiritul libertin completat de diamante, oferind un plus de rafinament. Cerceii cu lant sunt bijuterii ce vor ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu preferinte aparte. Fluturele duce cu gandul la spiritul libertin si jovial, iar d..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD28
Descoperiți magia și delicatetea cu această pereche de cercei lungi, fiecare prezentând trei fluturași minunați, decorativi, încrustați cu diamante naturale. Lantisorul adaugă o notă de finețe și eleganță, asigurând că fiecare fluturaș prinde lumină cu fiecare mișcare. Ideală pentru a adăuga un stro..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CEAULD29
Această pereche de cercei lungi, rafinați și strălucitori, este concepută cu trei steluțe delicate, fiecare incrustată cu diamante naturale. Lanțurile subțiri și elegante adaugă o notă de grație, făcând fiecare mișcare să scânteieze. Perfectă pentru serile speciale sau ca un cadou memorabil, această..
849,00RON
Fără TVA:849,00RON
Model: CEAULD31
Această pereche captivantă de cercei lungi îmbină misticul și eleganța. Fiecare cercel prezintă un lanț finut ce culminează cu un model delicat de stea și semilună, ambele incrustate cu diamante naturale strălucitoare. Acești cercei aduc o notă de magie și rafinament oricărei ținute, fiind ideali pe..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD27
Această pereche de cercei lungi este un tribut adus frumuseții naturale și simbolisticii profunde, fiecare cercel prezentând un model delicat de „Sămânța vieții”, încrustat cu diamante naturale scânteietoare. Lanțurile elegante subliniază finețea detaliilor, adăugând o notă de rafinament și luminozi..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CEAULD25
 Această pereche de cercei lungi este creată special pentru iubitorii de pisici, fiecare cercel având un model adorabil de pisicuță, încrustat cu diamante naturale care adaugă un plus de strălucire. Lanțurile delicate întregesc designul jucăuș și elegant. Ideali pentru a adăuga o notă personală..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD26
 Descoperiți eleganța simplă și rafinată a acestei perechi de cercei lungi, fiecare ornamentat cu o delicata florica încrustata cu diamante naturale luminoase. Designul subtil și minutios este completat de lanțurile fine, care adaugă o notă de grație și feminitate. Acești cercei sunt alegerea ..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD30
Eleganța întâlnește norocul în această pereche de cercei lungi cu model de trifoi, minuțios incrustați cu diamante naturale. Lanțurile elegante si imbina perfect cu trifoiul elegant,  simbol al norocului și prosperității. Perfecți pentru a adăuga o notă de farmec oricărei ținute, acești cercei ..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD32
Descoperiți frumusețea și rafinamentul cu acești cercei lungi, fiecare cu un lanț delicat ce se termină într-un splendid model floral lotus. Incrustați cu diamante naturale luminoase, acești cercei adaugă o notă de eleganță subtilă și strălucire oricărei ținute. Perfect pentru serile speciale sau ca..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CEAULD19
Dezvăluie rafinamentul și pasiunea cu această pereche exclusivă de cercei din aur 14K, fiecare cu un design captivant ce prezintă trei inimioare într-o succesiune elegantă, fiecare încrustată cu diamante naturale scânteietoare. Această piesă de bijuterie nu este doar un accesoriu, ci o declarație de..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CEAULD18
Descoperă farmecul subtil și rafinamentul acestei perechi de cercei din aur 14K, fiecare având un design delicat cu trei floricele, fiecare petală încrustată meticulos cu diamante naturale strălucitoare. Eleganța acestor bijuterii transformă orice ținută, adăugând un strop de luminozitate și rafinam..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Model: CEAULD17
Adăugați un strop de magie cosmică garderobei dumneavoastră cu această pereche de cercei din aur 14K, fiecare împodobit cu un model semilună elegant. Delicat decorat cu diamante naturale, fiecare cercel strălucește subtil, captând fiecare rază de lumină. Perfect pentru a aduce o notă de mister și el..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD35
Descoperiți acești cercei lungi cu lantisor decorat cu un delicat model semilună. Fiecare semilună prezintă un chip gravat prin laser, accentuat de strălucirea diamantelor naturale. Designul sofisticat permite diamantelor să capteze lumina cu fiecare mișcare, oferind un plus de eleganță oricărui out..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD42
Această pereche de cercei lungi și rafinați surprinde esența emoției pure, prezentând un design inovativ ce combină simbolul pulsului cu o inimă, toate realizate din aur 14K. Detaliul inimii este accentuat de diamante naturale, care adaugă un strop de strălucire sofisticată. Lanțurile fine din aur a..
749,00RON
Fără TVA:749,00RON
Model: CEAULD21
Eleganța naturală prinde viață în această pereche exclusivă de cercei lungi din aur 14K, fiecare încununat de un design artistic reprezentând o pasăre pe ramură. Detaliile fine sunt iluminate de diamante naturale, meticulos așezate pentru a capta și reflecta lumina cu fiecare mișcare. Fie că dorești..
819,00RON
Fără TVA:819,00RON
Model: CEAULD22
Această pereche unică de cercei lungi celebrează momentele speciale de tranziție, fiecare cercel având un model delicat de măseluță delicata. Diamantele naturale adaugă o strălucire captivantă, iluminând fiecare detaliu cu eleganță. Lanțurile elegante adaugă un plus de rafinament, transformând aceșt..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD38
Emoția și eleganța se întâlnesc în acești cercei lungi din aur 14K, cu model subtil de inimioară și diamante naturale. Simbolizând dragostea și frumusețea, aceste bijuterii strălucesc cu o lumină delicată și rafinată. Realizați cu măiestrie și pasiune, acești cercei adaugă un farmec aparte oricărei ..
749,00RON
Fără TVA:749,00RON
Model: CEAULD20
Delectează-te cu această pereche de cercei din aur 14K, fiecare cu un design încântător de inimioare, îmbogățit cu diamante naturale strălucitoare. Acești cercei reprezintă expresia supremă a rafinamentului și dragostei, fiind ideali pentru a adăuga o notă de glamour oricărei ținute. Perfect pentru ..
749,00RON
Fără TVA:749,00RON
Cercei lungi cu lantisor aur 14k model delfini cu diamante naturale  Cercei lungi cu lantisor aur 14k model delfini cu diamante naturale
Nou -30 %
Model: CEAULD37
Descoperă eleganța cerceilor noștri lungi, cu lanțisor, finisat cu delfini grațioși și diamante naturale scânteietoare. Fiecare delfin este detaliat minuțios, iar diamantele adaugă o notă de rafinament. Perfect pentru o seară specială sau ca un cadou memorabil. Eleganță și magie, toate într-o singur..
699,00RON 995,00RON
Fără TVA:699,00RON
Cercei lungi cu lantisor aur 14k model crin cu diamante naturale  Cercei lungi cu lantisor aur 14k model crin cu diamante naturale
Nou -30 %
Model: CEAULD33
Această pereche de cercei sofisticați îmbină delicatețea crinilor sculptați cu strălucirea diamantelor naturale. Fiecare cercel prezintă un lanț subțire care se încheie cu un crin elegant, accentuat de diamante scânteietoare. Ideală pentru a adăuga un strop de rafinament oricărei ținute, această per..
699,00RON 995,00RON
Fără TVA:699,00RON
Cercei lungi cu lantisor aur 14k model crin cu diamante naturale  Cercei lungi cu lantisor aur 14k model crin cu diamante naturale
Nou -30 %
Model: CEAULD1
Această pereche de cercei sofisticați îmbină delicatețea crinilor sculptați cu strălucirea diamantelor naturale. Fiecare cercel prezintă un lanț subțire care se încheie cu un crin elegant, accentuat de diamante scânteietoare. Ideală pentru a adăuga un strop de rafinament oricărei ținute, această per..
699,00RON 995,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD41
Descoperă eleganța și strălucirea în acești cercei lungi din aur 14k, cu model de glob pământesc și diamante naturale. Simbolizând călătoriile și aventurile, aceste bijuterii excepționale îți vor lumina fiecare moment. Realizate cu atenție și pasiune, aceste cercei sunt un amestec perfect de rafinam..
819,00RON
Fără TVA:819,00RON
Model: CEAULD36
Cerceii cu lantisor si model steluta sunt printre preferintele femeilor discrete, dar cu gusturi aparte in materie de bijuterii. Stelutele ies in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament imaginii cerceil si a lookului tau final. Ofera un cadou special unei persoane dragi din vi..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD16
 Descoperă eternitatea și strălucirea în acești cercei din aur 14k cu model infinit și diamante naturale. Simbol al iubirii și infinității, aceste bijuterii excepționale îți vor înfrumuseța fiecare moment. Realizați cu atenție și migală, acești cercei sunt o alegere perfectă pentru a evidenția ..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Model: CEAULD24
Această pereche de cercei lungi îmbină simbolismul profund cu luxul autentic, fiecare cercel având un model elegant de Arborele Vieții realizat din aur de 14K. Designul este accentuat de diamante naturale minuțios încrustate, care adaugă o notă de strălucire subtilă. Lanțurile fine din aur completea..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Cercei lungi cu lantisor model banut aur 14K si diamante naturale Cercei lungi cu lantisor model banut aur 14K si diamante naturale
-12 %
Model: CEAULD39
Îmbrățișează eleganța și strălucirea subtilă cu acești cercei lungi din aur 14K, încrustați cu diamante naturale și model de banuț. Designul delicat și rafinat aduce un plus de glamour oricărei ținute. Realizați cu grijă și atenție la detalii, acești cercei sunt un simbol al rafinamentului și luxulu..
799,00RON 909,00RON
Fără TVA:799,00RON
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)