Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Atelierul de creatii, "Rubinul"

Bijuteria Rubinul a luat nastere in anul 1991, din initiativa a 2 tineri ce se hotărau să înființeze o mică afacere de familie, care urma sa ofere o gama larga de bijuterii create manual dar si servicii de reparatii si restaurari pentru acestea.

Ne-am specializat încă de la început în realizarea de bijuterii unice, la comandă, pe măsura și în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Am realizat de asemenea, de-a lungul timpului, numeroase reparații de bijuterii, dar și restaurări ale unor bijuterii aparte, prețioase nu doar datorită materialelor din care erau alcătuite, ci și a valorii sentimentale pe care o purtau.

Anul acesta am implinit 33 de ani de functionalitate. In tot acest timp am confecționat si restaurat cu pricepere și bucurie, mii de inele de logodnă, de verighete, de cercei, de pandantive, lantisoare si multe alte accesorii.

Capacitatea de a înțelege exact dorințele fiecărui client în parte, a dus intotdeauna catre alegerea bijuteriei potrivite, a cărei originalitate era de fiecare dată garantată de certificatul ce o însoțea. Am adunat mii de clienți fericiți, am ascultat numeroase povești deosebite, cărora le-am personalizat cu atentie o bijuterie, martoră peste timp a întâmplărilor frumoase din viața acestora.
Echipa Rubinul este experimentată și omogenă. Avem angajați cu vechime și mare experiență în lucrul cu bijuteriile, dar și angajați tineri, care aduc un suflu proaspăt și sunt la curent cu ultimele tendințe în designul bijuteriei. Astfel, ca tu, clientul Rubinul, să fii pe deplin mulțumit de alegerea pe care ai făcut-o, indiferent că ai trecut pragul magazinului Rubinul sau ai comandat online. Pentru a face cea mai buna alegere, vei fi ajutat de unul dintre consultantii nostri.
Am adunat mii de clienți fericiți, am ascultat numeroase povești deosebite, cărora le-am personalizat cu atentie o bijuterie, martoră peste timp a întâmplărilor frumoase din viața acestora.

Abia așteptăm să-ți fim alături în momentele frumoase!