Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Parteneri


Suntem bucurosi de parteneriatul cu METALLURGY GOLD.

     METALLURGY GOLD, un proiect crypto în continuă dezvoltare fondat de doi tineri care a trezit un interes de luat în considerare, reușind performanța unei creșteri in valoare de circa 1000x din momentul lansării și până la cele mai înalte prețuri.

Recentul parteneriat cu atelierul Rubinul.ro, prin care se achiziționează din fiecare tranzacție 3% metale prețioase, demonstrează incă o dată importanța și dorința de a aduce acest ecosistem prin care fiecare deținător primește 7% $EGLD Binance-pegged din fiecare tranzacție făcută de ceilalți, la cele mai înalte niveluri. Cei mai activi membri ai comunității vor împărții in funcție de contribuția adusă, 3% din fiecare tranzacție in metale prețioase fizice.

Totodată, planul arată mult mai extins in contextul inflației și crizei actuale, această monedă denumită $MGLD este concepută într-un sistem hyper deflaționar care are scopul de a crește valoarea monedei în timp, ideea de inflație ar devenii una invechită.

Un plus este faptul că se dorește utilizarea energiei verzi și regenerabile pentru susținerea întregului ecosistem iar beneficiarii și oportunitățile in continuă creștere.

Investițiile crypto devin parte din economia globală iar afacerile diversifică tot mai mult metodele de plată și capitalul, METALLURGY GOLD Marketplace va oferii producătorilor și magazinelor de bijuterii posibilitatea de a pune spre vânzare metale prețioase cu plata in sistemul financiar descentralizat, orice individual/companie poate accesa platforma și cumpăra/vinde.

https://Metallurgy.Gold