Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Livrare si Plata

LIVRARE SI PLATA

TERMENE DE LIVRARE PENTRU BIJUTERII:

Livrarea se face prin compania de curierat SAMEDAY.

Comanda va ajunge la dv. in termen de 2-3 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice. Acest termen poate fi modificat in cazul unor imprejurari independente de noi, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare. Comenzile primite sambata si duminica vor fi preluate in ordinea sosirii incepand cu ziua de luni. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de ora si volumul comenzilor zilei.

Orar de livrare

Comenzile sunt livrate de curier de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00, in funcție de programul firmei de curierat. În situații excepționale, curierul poate face livrări și sâmbăta.

Modalitati de plata:

  • Prin ramburs, cash, la livrarea coletului,
  • Online, prin platforma Netopia, o platformă modernă, ușor de folosit, ce oferă facilități de transfer al banilor și automatizări ale plăților,
  •  Transfer bancar, in conturile S.C. RUBINUL SERV COM: RO61BTRLRONCRT0612765601

In cazul produse lor personalizate cu gravura, vom solicita plata unui avans de 30%, in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Veti primi pe email datele necesare pentru plata avasului.

PREGATIREA SI AMBALAREA PRODUSELOR

Ambalajul nu este doar o chestiune de imagine, el fiind modalitatea prin care noi putem garanta siguranta livrarii produsului. In cazul deteriorarii bijuteriei, in timpul transportului, ne asiguram ca vom inlocui produsul, fara costuri suplimentare.

In perioadele aglomerate precum BLACK FRIDAY, SOLDARI, CAMPANII DE CRACIUN, 1-8 MARTIE, durata de livrare poate varia ca urmare a numarului mare de comenzi. Comenzile sunt procesate si livrate in functie de data de intrare. Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri.

TERMENE DE LIVRARE PENTRU BIJUTERIILE CUSTOM MADE (comenzi speciale):

Intrucat procesul realizarii unei bijuterii la comanda este diferit, este necesara respectarea urmatorilor pasi:

1. Punerea in legatura cu unul dintre consultantii nostri pentru a stabili bugetul si designul bijuteriei;

2. Stabilirea ofertei de pret, completarea formularului de comanda si achitarea avansului;

3. Trimiterea unei simulari catre client si comunicarea termenului de livrare;

4. Confirmarea comenzii.

In cazul in care, din diferite motive, doriti sa anulati o comanda care a fost confirmata, avind in vedere ca produsele au fost deja realizate si personalizate, ne rezervam dreptul de a retine avansul.

In cazul unei solicitari urgente, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul  0371239519 sau prim email la comenzi@rubinul.ro