Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Bijuterii argint

Descoperă o lume a frumuseții accesibile cu colecția noastră variată de bijuterii din argint de la Rubinul.ro. Alege din modele clasice și simple, bijuterii statement cu pietre prețioase sau bijuterii personalizate cu mesaje speciale. Indiferent de stilul tău, la Rubinul.ro vei găsi bijuteria din argint perfectă pentru a-ți completa ținuta și a te exprima în mod unic.Motive să alegi bijuterii din argint de la Rubinul.ro:
Varietate pentru toate gusturile: Oferim o gamă largă de bijuterii din argint pentru a se potrivi oricărui stil și preferințe.
Argint 925 de calitate: Utilizăm doar argint 925 de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitate și strălucire de lungă durată.
Prețuri accesibile: Bijuteriile noastre din argint sunt accesibile pentru ca oricine să se bucure de frumusețea și rafinamentul lor.
Cadoul perfect: Un inel din argint este un cadou ideal pentru o persoană dragă, potrivit pentru orice ocazie.

Explorează colecția noastră de bijuterii din argint astăzi și descoperă bijuteria perfectă care să te însoțească mereu!

Lantisor cu inimioare, fetita si baietel din argint  Lantisor cu inimioare, fetita si baietel din argint 
-22 %
Model: CLAR27
Lănțișorul cu model fetița și băiețel, care coboară din doua inimioare, este o bijuterie cu adevărat spectaculoasă și un accesoriu must have pentru o mămică! Dacă ești un căutarea cadoului ideal pentru o fericită mămică de fetița și băiețel, acest colier este cu siguranță cea mai inspirata idee! ..
195,00RON 249,00RON
Fără TVA:195,00RON
Cercei lungi cu lantisor si model diamant din argint pentru dama Cercei lungi cu lantisor si model diamant din argint pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL1
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de diamant. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și rafinată. Acești cercei lungi din argint cu model dia..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL4
Descoperă delicatețea și simbolismul cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de tălpițe. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Acești cercei lungi din argint cu model tălpițe..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model mama si copilul Cercei lungi cu lantisor din argint model mama si copilul
Nou -23 %
Model: CEARL6
Descoperă frumusețea și profunzimea legăturii dintre mamă și copil cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model emoționant de mamă și copil îmbrățișați. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibi..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model luna si soare pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model luna si soare pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL2
Adaugă un strop de magie și rafinament cosmic colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model fascinant de soare și lună. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.Ace..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model ingeras pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model ingeras pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL9
Descoperă frumusețea și delicatețea cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de îngeraș. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Acești cercei lungi din argint cu model îngeraș su..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model fetita si baietel pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model fetita si baietel pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL3
Acești cercei lungi din argint cu model fetiță și băiețel sunt mai mult decât o bijuterie - sunt o expresie a eleganței și a nostalgiei copilăriei. Fiecare detaliu al cerceilor este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la detalii. Strălucirea argintului și ..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL10
Descoperă eleganța și spiritul aventurii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model unic de avion și glob pământesc. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și exploratoare. Acești cercei lungi di..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model aripa pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model aripa pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL7
Adaugă un strop de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de aripă. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și stilată.Acești cercei lung..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lanț model trei inimioare-argint 925 Cercei lungi cu lanț model trei inimioare-argint 925
-23 %
Model: CAR10
Adaugă un strop de rafinament și romantism colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de trei inimioare. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă. ..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lanț model trei fluturasi - din argint 925 Cercei lungi cu lanț model trei fluturasi - din argint 925
-23 %
Model: CAR9
Descoperă frumusețea și delicatețea cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de trei fluturași. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Fluturele duce cu gandul la spiritul lib..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lant model banut - din argint 925 pentru dama Cercei lungi cu lant model banut - din argint 925 pentru dama
-23 %
Model: CAR1
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model elegant de bănuț. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat și simplu, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Alege sa oferi o pereche de cercei banuti..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei din argint 925 model infinit si lantisor-pentru dama Cercei din argint 925 model infinit si lantisor-pentru dama
-14 %
Model: CAR4
Descoperă rafinamentul și simbolismul cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model elegant de infinit. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și stilată.Cerceii cu lant vor ramane intotdeauna printre pr..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu lant si model fluturas  din argint 925 - pentru dama Cercei cu lant si model fluturas  din argint 925 - pentru dama
-23 %
Model: CAR6
Adaugă un strop de eleganță și delicatețe colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de fluturași. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Fluturele d..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Bratara banut 12 mm din argint 925 gravura copacul vietii si snur dama Bratara banut 12 mm din argint 925 gravura copacul vietii si snur dama
-23 %
Model: BRBAR8
Bratara cu arborele vietii, o imagine cu o semnificatie foarte puternica, gravata pe banutul de argint, face din acesta un accesoriu elegant, dar cu o semnificatie profunda. Banutul se poate grava pe verso cu un nume, sau o data, gratuit. Specificatii produs: Argint 925 Dimensiune banut: 12 mm ..
75,00RON 98,00RON
Fără TVA:75,00RON
Cercei lungi cu model delfini si lant - din argint 925 Cercei lungi cu model delfini si lant - din argint 925
-14 %
Model: CEARL15
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model delicat de delfini. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Cercei lungi cu model delfini si lant - din argin..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR26
Descoperă eleganța și profunzimea simbolismului cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de Copacul Vieții. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Arborele Vietii reprezinta de o..
115,00RON
Fără TVA:115,00RON
Cercei lungi cu lant model cu unicorn - din argint 925 Cercei lungi cu lant model cu unicorn - din argint 925
-17 %
Model: CAR5
Adaugă un strop de magie și rafinament colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de unicorn. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.Nu este un secr..
99,00RON 119,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei galaxie planeta si stea cu lant - din argint 925 Cercei galaxie planeta si stea cu lant - din argint 925
-23 %
Model: CAR7
Adaugă un strop de magie și rafinament cosmic colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model captivant de planetă și stea. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare.C..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu lant model samanta vietii - din argint 925 Cercei cu lant model samanta vietii - din argint 925
-14 %
Model: CAR8
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model rafinat de Sămânța Vieții. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Cerceii samanta vietii – simbolul de baza ..
99,00RON 115,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama
-23 %
Model: CAR2
Cercei cu inimioare – lungi cu lant – din argint 925 pentru dama model ce va ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu un gust aparte in materie de bijuterii. Inimioarele, reprezentand simbolul iubirii, ies in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament ima..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR22
Adaugă o notă de rafinament și eleganță colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorati cu un model delicat de crin. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sofisticată.Crinul simbolizeaz..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Cercei lungi cu lantisor model labute pentru dama - argint 925 Cercei lungi cu lantisor model labute pentru dama - argint 925
-23 %
Model: CAR29
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de lăbuțe. Perfecți pentru iubitorii de animale și pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Cea mai sincera s..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL11
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model delicat de trei floricele. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și elegantă.Acești cercei lungi din argint cu model tr..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite cu diamante naturale Cercei lungi cu lantisor din argint model talpite cu diamante naturale
Nou -24 %
Model: CEARLD4
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model adorabil de tălpițe de bebeluș. Perfecți pentru a celebra momentele speciale din viața unei mame sau pentru a oferi un cadou de neuitat, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și emo..
349,00RON 459,00RON
Fără TVA:349,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model soare si luna cu diamante naturale Cercei lungi cu lantisor din argint model soare si luna cu diamante naturale
Nou -24 %
Model: CEARLD2
Descoperă frumusețea cosmică și strălucirea incomparabilă cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de soare și lună și împodobiți cu diamante naturale. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și rafinat, ideal pentru fem..
349,00RON 459,00RON
Fără TVA:349,00RON
Model: CEARL17
Descoperă frumusețea și semnificația profundă cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model unic de puls și inimă. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și sensibilă.Acești cercei lungi din argint cu mo..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei lungi cu lantisor din argint model inimioare pentru dama Cercei lungi cu lantisor din argint model inimioare pentru dama
Nou -23 %
Model: CEARL16
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de inimioare gravate. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant și rafinat, ideal pentru femeia modernă și romantică.Acești cercei lungi din arg..
99,00RON 129,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CEARL13
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model sofisticat de coroană. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design elegant, ideal pentru femeia modernă și rafinată.Acești cercei lungi din argint cu model coroană s..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR15
Cercei trei stelute din argint 925 model cu tija si cheita Stelele, considerate simboluri ale ordinii cosmicedar organizate, care iubeste cerul instelat vara, sau este pasionata de constelatii si univers, acesti cercei fiind cadoul perfect. Specificatii bijuterie: Cercei din argint 925 Ce..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR14
Cercei trei inimioare din argint 925 model cu tija si cheita , model ce va ramane intotdeauna printre preferințele doamnelor. Inimioarele cu finisaj lucios ies în evidenta prin finetea și rafinamentul lor.  Alege să porți zilnic, fiind potriviți pentru orice ocazie și ținută. Specificatii produs:..
119,00RON
Fără TVA:119,00RON
Model: CAR13
Cercei trei fluturasi din argint 925 model cu tija si cheita pentru dama un model unic și finut, ce va completa orice ținută și vor surprinde prin delicatetea lor! ♥ Cercei cu model fluturasi – bijuterii ce vor ramane intotdeauna printre preferințele femeilor discrete, dar cu preferință aparte în ma..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR12
Cercei trei floricele din argint 925 model cu tija si cheita - potriviti adolescentelor sau damelor cu un spirit jovial. Cerceii cu tija  vor ramane intotdeauna printre preferințele femeilor discrete, dar cu un gust aparte în materie de bijuterii. Floricelele cu model gravat ies în evidenta în mo..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR23
In trendul actual al cautarilor clientelor cu preferinte aparte in materie de bijuterii. Atat luna cat si steluta ies in evidenta prin finisajul lucios si adauga un plus de rafinament imaginii cerceilor. Se pot asorta foarte usor oricarei tinute iar aparenta lor este una speciala, iesind in evidenta..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR31
Cerceii samanta vietii – simbolul de baza a florii vietii, care este formata din 19 cercuri complete si 36 de arcuri de cerc, inconjurate de un alt cerc mare. Acest design aparte va fi foarte apreciat de cei din jur, fiind totodata un cadou cu o semnificatie profunda, Samanta Vietii fiind un simbol ..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Model: CAR24
Comanda cerceii cu puls, simbol ce reprezinta frecventa bătăilor inimii, transmitand totodata un mesaj intens, invaluit in iubire si daruire. Inima aflata langa puls primeste o conotatie diferita si cu totul speciala, deoarece aceste doua simboluri impreuna ilustreaza tabloul iubirii neconditionate!..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR21
Cercei pasare pe ramura din argint 925 model cu tija si cheita un simbol ce întrupează libertatea şi fericirea fiinţei care nu suportă nici o îngrădire, este ilustrata intr-un mod special in aceasta pereche de cercei deosebita. Cu acest model unic veti impresiona o persoana independenta, cu o person..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR20
Cercei labuta din argint 925 model deosebit cu tija si cheita sunt un cadou special pentru o persoana care iubeste animalutele.  Cu un design atent creat si finisati cu multa migala, cercelusii surprind prin minimalismul lor dar si delicatetea lor aparte. Specificatii cercei:   Material:a..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR25
Inimioara, un simbol cu insemnatate imensa atat pentru tineri cat si pentru seniori, este ilustrara in mod aparte intr-o pereche de cercei cu care nu vei da gres! ♥ Cerceii cu model inimioara – bijuterii ce vor ramane intotdeauna in trend, alegerea femeilor discrete, dar cu preferinte aparte in mate..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR19
Cercei fluturas din argint 925 model cu tija si cheita un model unic si finut, ce va completa orice tinuta - bijuterii ce vor ramane intotdeauna printre preferintele femeilor discrete, dar cu preferinte aparte in materie de bijuterii. Fluturele duce cu gandul la spiritul libertin si jovial, iesind i..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Model: CAR32
Diamantul, cea mai dura si apreciata piatra prețioasă din lume, este ilustrat intr-un mod aparte printr-o pereche de cercei foarte rafinati. Ofera cu drag cerceii cu un model special sau alege sa porti chiar tu un simbol impunator, foarte sugestiv. Specificatii cercei: Cercei din aur galb..
129,00RON
Fără TVA:129,00RON
Model: CAR30
Crinii reflecta prin simbolistica lor bogata felul profund in care oamenii pretuiesc frumosul, puritatea si inocenta. Cercelusii cu simbol crin sunt cu bijuterii delicate, ce ilustreaza eleganta si rafinament! Adauga tinutei tale un aer elegant purtand acesti cercei cu un design modern, modelu..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Model: CAR18
Cercei cu model decupat in banut -argint 925 - pentru dama sunt la mare cautare, iar aceasta pereche, avand o forma diferita de banut si fiind creati cu un design special, devin o idee foarte inspirata de cadou. Cerceii sunt atent lucrati si au un finisaj lucios care surprinde prin stralucirea si pe..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei cu inimioare decupate din argint cu tija si cheita Cercei cu inimioare decupate din argint cu tija si cheita
-15 %
Model: CAR28
Daruieste cu dragoste cerceii cu inimioare, un model detaliat si atent finisat care va fi pe placul oricui vrei sa ii oferi! Avand simbolul universal al iubirii, inima ilustrata intr-un mod unic si cu un decupaj special, cerceii surprind prin eleganta si diversitatea lor! ♥ Specificatii cercei: ..
89,00RON 105,00RON
Fără TVA:89,00RON
Model: CAR27
Cercei camera foto din argint  pentru dama – Ofera cu incredere acesti cercei cu un model aparte, ce vor fi foarte apreciati de o persoana pasionata de arta fotografiei. Cu un design specaial si atent creat, cerceii surprind de la prima vedere prin detaliile sale gravate la laser, pentru a rezista i..
109,00RON
Fără TVA:109,00RON
Cercei steluta si semiluna cu lant din argint 925 - pentru dama Cercei steluta si semiluna cu lant din argint 925 - pentru dama
-25 %
Model: CEARL5
Adaugă un strop de magie și rafinament colecției tale de bijuterii cu acești cercei lungi din argint, decorați cu un model încântător de steluță și semilună. Perfecți pentru orice ocazie, acești cercei combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ideal pentru femeia modernă și visătoare. At..
89,00RON 119,00RON
Fără TVA:89,00RON
Model: CLAR12
Colier personalizat cu nume din argint - accesibil si unic, un cadou memorabil cu ocazia unui eveniment important din viata ♥ Ofera un cadou memorabil cu ocazia unui eveniment important din viata sau surpinde, pur si simplu o persoana draga tie! Fie ca alegi sa porti numele persoanei iubite, sau ..
179,00RON
Fără TVA:179,00RON
Model: CLAR14
Colier cu litere si simbol - Ofera un cadou memorabil cu ocazia unui eveniment important din viata sau surprinde pur si simplu, persoana draga tie!Fie ca alegi sa porti initialele voastre, sau sa oferi un cadou unei persoane dragi, cu literele reprezentative pentru ea, colierul cu litere si simbol v..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR15
Lantisorul cu cifra ramane intotdeauna la moda, fiind o idee inspirata de cadou personalizat pentru oricine. Nu conteaza varsta sau exigentele in materie de accesorii, veti surprinde cu un astfel de colier ce poate fi purtat in orice imprejurime si indiferent de tinuta aleasa. Specificatii produs..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Model: CLAR10
Colier cu pandantiv femeie insarcinata si bebelus. Probabil formand legatura cea mai stransa, mama si copilul vor avea o relatie speciala pentru totdeauna, o relatie speciala, pe care noi am incercat sa o ilustram intr-un mod unic. Surprinde o viitoare mamica, insarcinata/gravida cu un colier foa..
185,00RON
Fără TVA:185,00RON
Model: CLAR17
Colier pentru familie cu patru membri – parintii, un baiat si o fata, un design unic si special ce poate fi purtat cu drag pentru tot restul vietii ♥ Familia este cel mai de pret dar din viata oricui, cu greu poate fi surprinsa aceasta conexiune intr-o bijuterie, insa acest colier credem noi ca i..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: CLAR9
Colier mama, tata si bebe - familie trei membri - din argint 925 - Familia, cel mai de pret dar din viata oricui, va fi "purtata" cu drag si mandrie de oricine indiferent de ocazie. Surpinde o mamica, oferindu-i un colier foarte reprezentativ, care se va face remarcat usor de cei din jur. Mater..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR21
Colierul cu initiala atasata pe lateralul lantisorului este o bijuterie personalizata si aflata la mare cautare, pentru designulul unic si plin de eleganta pe care il afiseaza! Ofera o bijuterie speciala ce o va surprinde din primul moment si ii va da ocazia sa poarte un accesoriu personalizat cu..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: CLAR24
Colierul cu simbolul coroana este o bijuterie deosebita, surpinzand prin imaginea luxoasa pe care o ilustreaza.  Detaliile coroanei atent lucrate si finisajul lucios fac din aceasta bijuterie un amalgam de detalii placute atat vizual cat si inspirational.  Fiind atat de versatil, colierul este o ale..
165,00RON
Fără TVA:165,00RON
Model: CLAR23
Colierul cu placuta personalizata cu nume si decupaj -puls in inima- este o bijurterie cu un mesaj foarte profund, pulsul reprezentand frecventa batailor inimii, iar in acest context toate acestea vor ilustra iubirea nemarginita! Alege o bijuterie personalizata ce o va impresiona din primul moment p..
179,00RON
Fără TVA:179,00RON
Model: CLAR18
Lantisorul cu  infinit este o bijuterie delicata, insa speciala datorita mesajului puternic pe care il transmite acest simbol. Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si poate fi oferit unei persoane pe masura. Specificatii bijuterie: ..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR20
Comanda acum un cadou special, lantisorul cu inima personalizata, pe care se pot grava numele persoanelor dragi, sau alte cuvinte de suflet. Colierul cu inima personalizata este o bijuterie aflata la mare cautare, fiind lucrata in detaliu si finisata cu atentie, iar gravura este realizata laser, ..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR25
Lantisorul cu pandativ banut gravat cu model copacul vietii este o alegere inspirata de cadou ce ilustreaza in cel mai frumos mod legatura familiala.  Alege sa oferi un cadou deosebit, un colier ce se poate personaliza cu gravura text pe spate, acest serviciu fiind gratuit.  Specificatii bijut..
199,00RON
Fără TVA:199,00RON
Model: CLAR11
Colier personalizat cu nume/litere din argint, un cadou memorabil cu ocazia unui eveniment important din viata sau surprinde pur si simplu, persoana draga tie! Fie ca alegi sa porti numele persoanei iubite, sau sa oferi un cadou unei persoane dragi, colierele cu nume vor fi mereu o alegere inspirata..
259,00RON
Fără TVA:259,00RON
Model: CLAR16
Colier cu stelute din argint - deosebit si elegant, acest colier va completa orice tinuta, avand stelute ca simboluri principale. Colierul este conceput pentru a fi purtat la baza gatului (40 cm) insa va recomandam sa masurati baza gatului dumneavoastra pentru a lua decizia cea mai corecta. Daca dor..
229,00RON
Fără TVA:229,00RON
Model: CLAR19
Crinul simbolizeaza speranta si triumful, fiind folosit in antichitate alaturi de trandafir si laur pentru incununarea invingatorilor, dar si ca ofranda adusa zeitei frumusetii. Crinii reflecta prin simbolistica lor bogata felul profund in care oamenii pretuiesc frumosul, puritatea si inocenta. A..
159,00RON
Fără TVA:159,00RON
Model: CLAR4
Colier cu puls din argint, un simbol ce reprezinta frecventa bătăilor inimii, transmitand totodata un mesaj intens de iubire si daruire. Comanda un lantisor cu model deosebit, care va completa orice tinuta si va atrage cu siguranta toate privirile prin delicatetea sa! Specificatii produs: Ma..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR26
Semiluna, ce este printre cele mai frumoase si spectaculoase simboluri surprinde prin eleganta sa, iar finisajul sau lucios ofera un plus de stralucire si mister! Ofera o bijuterie deosebita, cu o eleganta aparte ce va fura privirile ♥ Pentru a completa orice tinuta in mod special, recomandam ca ..
165,00RON
Fără TVA:165,00RON
Model: CLAR13
Colier cu inimi decupate, personalizate cu nume gravat - colier din argint - colier cu inimi - colier personalizat cu trei nume - colier inimi Poarta cu mandrie in orice imprejurime, numele persoanelor dragi, gravate direct pe simbolul iubirii! Ofera cu drag, un colier cu design special si vei in..
179,00RON
Fără TVA:179,00RON
Model: CLAR7
Colier arborele vietii personalizat cu gravura din argint 925, este un accesoriu elegant, dar si cu o semnificatie foarte puternica.. Personalizeaza pandantivul cu numele celor dragi si poarta cu mandrie colierul familiei, talismanul tau. Specificatii bijuterie: Material: argint 925; Dime..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Model: CLAR2
Colier banut personalizat cu initiala - din argint 925 - Aflat la mare cautare, colierul cu banut gravat este o idee foarte inspirata de cadou, putand fi gravat cu initiala persoanei pe care vrei sa o surprinzi. Specificatii bijuterie: Material: argint 925; Circumferinta banut: 15 mm ..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: CLAR1
Colier banut personalizat cu text - cuvinte alese, mesaje frumoase si cifre cu importanta doar de voi stiute, toate acestea pot fi inscriptionate pentru totdeauna! Specificatii bijuterie: Material: argint 925; Circumferinta banut: 15 mm Primiti colierul in cutie tip cadou, certificat d..
175,00RON
Fără TVA:175,00RON
Model: INAR18
Inel model valurile marii din argint – Valurile ilustreaza o frumoasa parte a naturii care duce intotdeauna cu gandul la visare dar si liniste. Daruieste cu incredere un inel cu design deosebit si care va fi apreciat cu siguranta! Inelul este discret, finut, insa modelul acestuia surprinde prin eleg..
169,00RON
Fără TVA:169,00RON
Model: INAR22
Ofera un cadou unic unei persoane pasionate de muzica si care iubeste tonalitatile ei sau poarta chiar tu acest simbol muzical. Designul special al inelului dar si finisajul lucios al acestuia scot in evidenta frumusetea lui, iar daca doriti sa oferiti un cadou cu adevarat unic, personalizat, puteti..
165,00RON
Fără TVA:165,00RON
Model: INAR19
Model deosebit ce duce cu gandul la iubirea nemarginita, infinitul devine un simbol aparte ce va fi purtat cu mandrie. Inelul cu infinit este o bijuterie delicata, insa speciala datorita mesajului puternic pe care il transmite acest simbol. Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respec..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Model: INAR23
Fluturasul cu model gravat  atrage privirea datorita detaliilor foarte atent conturate de pe aripile acestuia. Simbolul - fluturele- are semnificatii diverse potrivite multor personalitati, inelul fiind potrivit mai multor categorii de varsta. Inelul este elegant, finut, completand cu usurinta orice..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: BRBAR7
Bratara ursulet din argint cu snur reglabil - Spiritul jovial al copiilor este ilustrat cu succes intr-o bratara cu un simbol vesel si pe placul lor. Alege sa gravezi gratuit, pe verso, numele copilului sau data acestuia de nastere. Specificatii bijuterie: Material:argint 925; Dimensiune..
78,00RON
Fără TVA:78,00RON
Model: BRBAR5
Bratara cu trifoi din argint este foarte populara deoarece trifoiul este un simbol ce ilustreaza cel mai bine norocul, fiind foarte cautat! Nu ezita sa oferi in dar mamicilor cu bebelusi nou nascuti, nepotilor, sau oricui doresti sa se bucure de un cadou unic! Personalizeaza bratara cu numele dorit,..
78,00RON
Fără TVA:78,00RON
Model: BRDAR24
Bratara cu trei stelute in rama este un model special si o alegere inspirata pentru orice ocazie! Stelele sunt considerate simboluri ale ordinii cosmice, iar pentru o persoana visatoare sau pasionata de Univers si constelatii aceasta bratara va fi un cadou perfect. Alege sa gravezi cate o initiala p..
86,00RON
Fără TVA:86,00RON
Model: BRBAR10
Daruieste cu dragoste o bratara avand simbolul universal al iubirii, cele trei  inimioare, ilustate intr-un mod deosebit, un design aparte. Alege sa oferi un cadou deosebit, o bijuterie realizata cu atentie si migala care se poate personaliza cu nume sau litere, pe toate cele trei inimioare, acest s..
88,00RON
Fără TVA:88,00RON
Model: BRAR22
Bratara cu talpite decupate in banut din aur poarta simbolul preferat cand vine vorba de gingasia bebelusilor! Se poate personaliza cu gravura text pentru a-i putea da personalitate dupa bunul plac. O bratara personalizata cu design unic pentru mame sau pruncul lor. Bratara se poate confectiona a..
79,00RON
Fără TVA:79,00RON
Model: BRAR19
Bratara cu pisicuta si snur reglabil este o alegere inspirata de cadou pentru iubitorii de pisici sau cineva care vrea sa poarte un simbol dragalas ce transmite multa gingasie Bratara cu pisicuta din argint, este un cadou jovial si inspirat pentru o domnisoara sau o doamna ce iubeste aceste dragu..
78,00RON
Fără TVA:78,00RON
Model: BRARL2
Lumea apelor, a mărilor este diferită de cea a uscatului, a oamenilor, având tărâmuri și adâncimi necunoscute și mistice astfel explicandu-se mulțimea creaturilor fabuloase  considerate a trăi în ape, cu semnificatii aparte.  Straluceste vara aceasta cu noul model de bratara pentru glezna cu elemen..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Model: BRBAR1
Creativitatea si imaginatia copiilor sunt acum ilustrate intr-un simbol jovial si foarte potrivit de a fi purtat de acestia. Alege sa gravezi gratuit pe verso numele copilului, initiala sau data acestuia de nastere. Specificatii bijuterie: Material: Argint 925; Dimensiune masinuta: 7 mm i..
79,00RON
Fără TVA:79,00RON
Model: BRDAR15
Maseluta din argint, are un design special, rar intalnit, ce se face cu usurinta remarcat de toti din jur si poate fi un cadou ideal pentru medicul tau stomatolog, tehnicianul dentar si nu numai! Bratara cu maseluta este potrivita pentru cei pasionati de stomatologie, tehnica dentara sau celor care ..
62,00RON
Fără TVA:62,00RON
Model: BRDAR21
Bratara pentru mama tata si bebe din argint, perfecta pentru familie, cel mai de pret dar din viata oricui va fi "purtata" cu drag indiferent de ocazie. Designul finut si elegant va veni bine la mana mamei sau a tatalui, insa nu recomandam acest model pentru bebelusi sau pentru copii!  Puteti ale..
80,00RON
Fără TVA:80,00RON
Model: BRARB2
Bratarile cu bilute sunt elegante, se asorteaza usor la orice tinuta si  “poarta” cu ele diverse semnificatii spirituale. Alege o bratara ce ilustreaza integritatea familiei, compusa din mama, tata si copil si ofera un dar pretios sufletului!  Bilutele onix sunt pietre semipretioase elegante, ..
195,00RON
Fără TVA:195,00RON
Model: BRARL1
Bratara lant dama model inimioara finisaj lucios - din argint, simbolul iubirii pretutindeni este o bijuterie la mare cautare. Bratara cu inimioara din argint , este o bijuterie pretioasa si care se poate grava cu un nume sau o initiala, devenind astfel un cadou personalizat deosebit.  Comanda..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Model: BRDAR18
Bratara inima formata din doua maini - din argint 925 - cu snur reglabil. Simbol universal al iubirii, inima, compusa din cele doua maini, ilustreaza cel mai bine dragostea nemarginita dintre voi! Ofera un cadou special care va surprinde inca de la prima vedere! Specificatii bijuterie: Ma..
83,00RON
Fără TVA:83,00RON
Model: BRAR17
Bratara cu inimioara, simbolul iubirii pretutindeni este o bijuterie la mare cautare, fiind lucrata in detaliu si finisata cu atentie. Bratara cu inima din argint este o bijuterie pretioasa si care se poate grava cu un nume sau o initiala, devenind astfel un cadou personalizat deosebit. Comanda cu i..
79,00RON
Fără TVA:79,00RON
Model: BRAR16
Bratara infinit este o bijuterie delicata, insa speciala datorita mesajului puternic pe care il transmite acest simbol. Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol sugestiv si poate fi oferit unei persoane pe masura Specificatii bijuterie: M..
65,00RON
Fără TVA:65,00RON
Model: BRAR15
Familia este cea mai de pret comoara! Bratara cu fetita si snur reglabil este o alegere inspirata de cadou ce va deveni cu siguranta un accesoriu indragit de la prima vedere! Poate fi un cadou incarcat de emotie pentru un parinte sau poate iti doresti chiar tu sa membrii familiei tale sa fie mereu c..
78,00RON
Fără TVA:78,00RON
Model: BRBAR6
Bratara talpite din argint 925 cu snur reglabil - Ofera o bratara plina de gingasie, potrivita pentru bebelusi sau o viitoare mamica pe care o vei incanta pe loc! Pe talpite, putem grava 2 nume sau 1 nume si o data de nastere, gratuit. Specificatii produs: Argint 925 Inaltime model: 12 mm..
78,00RON
Fără TVA:78,00RON
Model: BRDAR23
Bratara cu nume din argint este o idee de cadou foarte inspirata si o bijuterie aparte ce va fi admirata de cei din jur. Poarta cu drag numele persoanei iubite sau a copilului tau in orice imprejurime, sau ofera un cadou special, personalizat! Specificatii bijuterie: Material: Argint 925; ..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Model: BRAR24
Bratara cu labuta – model deosebit – din argint 925 ofera un cadou special cuiva care iubeste animalutele sau oricui apreciaza gingasia lor. Cu un design atent creat si finisata cu multa migala, bratara cu labuta va fi cu siguranta un cadou deosebit . Comanda chiar acum un model special de bratara c..
85,00RON
Fără TVA:85,00RON
Model: BRBAR3
Bratara ingeras din argint 925 cu snur reglabil - Alege un cadou rafinat, o bratara cu simbol aparte, special creata pentru bebelusi si copii, pentru a ii proteja in orice imprejurime. Ingerasul, atent lucrat si cu finisaj lucios surpinde placut de la prima aparitie si este un cadou ideal pentru per..
76,00RON
Fără TVA:76,00RON
Model: BRDAR12
Bratara snur cu infinit decupat, din argint 925  - Fie ca este vorba despre iubire nelimitata sau respect nemarginit, infinitul este un simbol foarte puternic si poate fi oferit unei persoane pe masura. Ofera un cadou special, care se poate personaliza cu nume sau alt text la alegere! Specificati..
89,00RON
Fără TVA:89,00RON
Model: BRDAR29
Bratara cu fulg de nea din argint este cel mai frumos cadou pentru iubitorii de zapada, dar nu numai. Sezonul rece este preferatul multora datorita magiei din aer si a frumoaselor sarbatori pe care cu totii le asteptam! Alege sa faci pe cineva fericit, ofera un cadou special! Specificatii bijuter..
69,00RON
Fără TVA:69,00RON
Model: BRAR21
Crinul simbolizeaza speranta si triumful, fiind folosit in antichitate alaturi de trandafir si laur pentru incununarea invingatorilor, dar si ca ofranda adusa zeitei frumusetii. Crinii reflecta prin simbolistica lor bogata felul profund in care oamenii pretuiesc frumosul, puritatea si inocenta. ..
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Model: BRDAR14
Descopera bratara cu cristal zirconiu (CZ - cubic zirconia) de calitate superioara 4S, cu snur reglabil ce poate avea diferite culori! Unic si delicat! Stralucirea pietrei va face ca bratara sa fie un accesoriu deosebit, care iese in evidenta cu usurinta la orice tinuta! Specificatii bijuterie: ..
70,00RON
Fără TVA:70,00RON
Model: BRDAR35
Bratara cu bilute din argint si snur reglabil este o bijuterie delicata, plina de rafinament, stralucirea bilutelor fiind completata perfect de snurul gri. La alegere, poti opta si pentru alta culoare de snur, insa noi iti sugeram culoarea gri, pe care bilutele de argint se vad spectaculos! De..
50,00RON
Fără TVA:50,00RON
Model: BRBAR2
Ofera o bijuterie personalizata si plina de gingasie, cu gravura fata-verso, potrivita pentru un bebelus dragalas, dar nu numai! Oricine va aprecia un cadou personalizat cu numele sau, alaturi de un simbol delicat! Specificatii bijuterie: Material: Argint 925; Circumferinta banut: 14 mm; ..
89,00RON
Fără TVA:89,00RON
Model: BRAR13
Bratara cu banut din argint 925 , este o bijuterie care se poate grava cu un nume sau o data, la cererea clientului. Gravura este inlcusa in pret, asa ca profita de ocazie si personaliza in mod unicat frumoasa bijuterie. Bratara cu banut este un accesoriu simplu si elegant, ce poate fi purtat ata..
88,00RON
Fără TVA:88,00RON
Model: BRARB5
Cruciulita este simbolul suprem,ce reprezinta credinta si protectie, fiind cea mai aleasa de catre crestini, atunci cand vine vorba de cadouri, dar si ca bijuterii personale. Cu o insemnatate aparte, cruciulita din argint o sa fie un cadou deosebit, ce va fi foarte apreciat de persoana ce il prim..
85,00RON
Fără TVA:85,00RON
Bratara cruciulita dreapta din argint cu snur reglabil Bratara cruciulita dreapta din argint cu snur reglabil
-21 %
Model: BRAR23
Cruciulita este la mare cautare atunci cand vine vorba de cadouri pentru botez sau alte aniversari ale copiilor si nu numai! Ofera o bijuterie speciala, bratara cu simbol divin, cruciulita, menita sa ofere protectie si liniste bebelusilor, copiilor si nu numai. Comanda cu incredere o bratara cu c..
75,00RON 95,00RON
Fără TVA:75,00RON
Afişare 1 - 100 din 123 (2 pagini)