Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Colectii bijuterii

Rubinul.ro oferă o gamă variată de bijuterii, grupate în mai multe colecții distincte pentru a satisface gusturile și preferințele diverse ale clienților. Categoria "Colecții" include bijuterii unice și speciale, de la coliere și cercei până la brățări și inele, toate realizate cu măiestrie și atenție la detalii.

Colecții disponibile:

 • Coliere
  O selecție diversificată de coliere din aur și argint, disponibile în modele variate, inclusiv coliere cu pandantive personalizabile și coliere pe fir transparent. Fiecare colier este realizat cu atenție la detalii, oferind un plus de eleganță oricărei ținute.
 • Tarot
  Această colecție se inspiră din simbolurile și misterele tarotului, oferind bijuterii care reflectă înțelepciunea și energia fiecărei cărți de tarot. Fiecare piesă este concepută pentru a aduce un mesaj profund purtătorului, fiind ideale pentru cei pasionați de spiritualitate și auto-descoperire.
 • Numerologie
  Colectia de bijuterii numerologice este concepută pentru a reflecta puterea și semnificația numerelor personale. Fiecare bijuterie poate fi personalizată cu numărul norocos al purtătorului, având un design elegant și simbolic care celebrează unicitatea fiecărei persoane.
 • Horoscop
  Bijuteriile din această colecție sunt inspirate de semnele zodiacale și caracteristicile fiecărui semn. Fiecare piesă este creată pentru a reflecta personalitatea și trăsăturile specifice ale fiecărui zodie, fiind perfecte pentru a adăuga o notă personală și astrologică accesoriilor purtate.
 • Constelații
  Colecția Constelații cuprinde bijuterii care ilustrează frumos diferite constelații stelare. Aceste piese sunt ideale pentru cei fascinați de astronomie și de frumusețea cerului nopții, aducând un strop de magie și mister în viața de zi cu zi. Designul delicat și detaliile fine fac din fiecare bijuterie o capodoperă unică.

Fiecare colecție de la Rubinul.ro este concepută pentru a oferi bijuterii de calitate, cu un design unic și o valoare sentimentală deosebită. Clienții pot comanda online, iar bijuteriile sunt livrate în condiții de siguranță, ambalate frumos pentru a oferi o experiență deosebită de la achiziție până la utilizare.