Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Bijuterii la comanda

BIJUTERII LA COMANDA

Casa de bijuterii Rubinul a luat naștere în 1991 ca o mică afacere de familie, reușind să acumuleze până în prezent o experiență de aproape 33 de ani în domeniul prelucrării aurului și argintului. Suntem într-un continuu proces de adaptare la cele mai recente tendințe în domeniu pentru a pune la dispoziția clienților noștri o gamă variată de bijuterii. Totodată, le oferim acestora posibilitatea de a plasa comenzi atât online cât și în cele două magazine fizice situate în Bacău.

Toate bijuteriile sunt create în propriul atelier și îmbină într-un mod armonios aurul de 24k cu aliajul specific fiecărui titlu dorit de client. Pietrele pe care le folosim, fie ele semiprețioase sau prețioase, sunt alese cu multă atenție de către bijutierii noștri talentați. Experiența și tehnologia (gravura și tăiere laser, soft creare și editare 3D, imprimare 3D, frezare în ceară și turnare de mare precizie) ne ajută să efectuăm o gamă variată a modelelor de bijuterii.

Întreg procesul este perfect completat de finisajul tehnologic și de șlefuirea manuală, cea din urmă oferind rezultatul mult așteptat.

DE CE SA FACI O BIJUTERIE LA NOI?

DESIGNUL ESTE
CUSTOM-MADE
ARATI O POVESTE
CU CARE TE IDENTIFICI
TIMPUL DE EXECUTIE
ESTE RAPID

Formular comandă

Abia așteptăm să-ți fim alături în momentele frumoase!