Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Coliere cu pietre naturale

Casa de bijuterii Rubinul iti ofera o bogata colectie de coliere cu pietre naturale, diamante. Colierele sunt din aur galben, alb sau roz de 14K.

Descopera colectia Rubinul de coliere cu diamante, pietre naturale perfecte pentru doamne sofisticate. Coliere unice din aur galben, alb sau roz de 14K.

Colierele sunt prelucrate cu minutiozitate de artizanii nostri priceputi, iar gama se imbogateste mereu cu modele noi, pentru ca tu sa poti regasi in orice moment colierul cu pietre naturale si diamante preferat.

Descopera modelele noi de coliere si pandantive cu diamante tintuite cu atentie! Fiecare dintre modele pe langa diamante, mai pot fi personalizate cu mesajul dorit, sau cu litere si simboluri, in functie de model.

Alegand unul dintre colierele noastre cu diamante, oferi un cadou apreciat, ce isi pastreaza valoarea in timp si pot fi comandate online, fiind expediate prin curier, in deplina siguranta.

Sunt multe momente din viata in care un colier cu diamant poate fi cadoul perfect: aniverasi onomastice, aniversarea casatoriei… sau pur si simplu una dintre acele zile aparent banale, pe care o vei transforma intr-una memorabila cu ajutorul unui cadou atat de pretios.

Bijutierii nostri sunt priceputi si creativi, iar bijuteriile pe care ti le oferim sunt variate, pentru a raspunde celor mai diverse cerinte. Ne dorim sa gasesti la noi in permanenta cadoul potrivit, pe care sa il daruiesti cu cea mai mare bucurie!

In cazul bijuteriilor personalizate cu gravura, vom solicita plata unui avans de 30%, in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Veti primi pe email datele necesare pentru plata avansului.

Colierul ales va fi ambalat cu mare grija intr-o cutie tip cadou, si va fi trimis alaturi de certificatul de garantie si factura fiscala.