Meniu
Cos
Firmă înregistrată și autorizată de ANPC pentru a efectua operațiuni comerciale cu metale și pietre prețioase ( nr. autorizație 0000351 )  Vezi autorizațiile

Bijuterii Tarot

Bijuterii Tarot


Descoperă colecția noastră de bijuterii Tarot pe Rubinul.ro, unde designul elegant se îmbină cu simbolurile inspirate din Tarot. Fiecare piesă este creată cu atenție la detalii și materialele de cea mai bună calitate, pentru a oferi un plus de stil și rafinament garderobei tale.

Cercei Tarot
Fiecare pereche de cercei Tarot este o mică operă de artă. Realizați din aur sau argint și decorați cu simboluri Tarot, acești cercei adaugă un plus de misticism și rafinament oricărei ținute.

Coliere Tarot
Colierele noastre Tarot sunt mai mult decât simple accesorii. Fie că alegi un colier subtil pe fir transparent cu un singur simbol Tarot sau un colier cu mai multe elemente, vei oferi un plus de eleganță oricărei ținute.

Inele Tarot
Inelele Tarot sunt bijuterii versatile, perfecte pentru a adăuga un accent distinctiv. Fie că optezi pentru un inel simplu cu un simbol discret sau pentru unul mai impunător, fiecare bijuterie este realizată cu atenție la detalii și finisaje de înaltă calitate.

Brățări Tarot
Brățările Tarot combină designul modern cu simboluri atent alese, oferind accesorii elegante și stilizate. Fiecare brățară este realizată pentru a fi purtată zilnic, aducând un plus de stil și personalitate ținutei tale.

Indiferent de preferințele tale, colecția noastră de bijuterii Tarot îți oferă accesorii unice și de calitate, perfecte pentru a-ți exprima stilul personal. Descoperă bijuteriile spirituale și accesorii Tarot pe Rubinul.ro și alege cadouri Tarot ideale pentru cei dragi, care să inspire și să încânte.
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Roata Norocului Lantisor cu pandantiv carte de tarot Roata Norocului
Nou -17 %
Model: CART10
Acest colier din argint cu pandantiv Roata Norocului, parte a colecției Tarot, este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a încrederii în destin. Fiecare detaliu al pandantivului este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la simbol..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Putere Lantisor cu pandantiv carte de tarot Putere
Nou -17 %
Model: CART8
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează puterea. Creat pentru a sublinia forța și determinarea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un design so..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Luna Lantisor cu pandantiv carte de tarot Luna
Nou -17 %
Model: CART18
Descoperă magia și simbolismul cărților de tarot cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot. Acest colier din argint cu pandantiv Lună este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a misterului. Fiecare detaliu al pandantivului este lu..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Dreptatea Lantisor cu pandantiv carte de tarot Dreptatea
Nou -17 %
Model: CART11
Adaugă o notă de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce semnifica Dreptatea. Creat pentru a sublinia echilibrul, dreptatea și claritatea purtătoarei, acest colier..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Indragostitii Lantisor cu pandantiv carte de tarot Indragostitii
Nou -17 %
Model: CART6
Descoperă frumusețea și profunzimea iubirii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv splendid ce simbolizează Îndrăgostiții. Creat pentru a sublinia dragostea, armonia și conexiunea purtătoarei, acest colier combină măiestria artiza..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Eremitul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Eremitul
Nou -17 %
Model: CART9
Descoperă frumusețea și simbolismul introspecției cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Eremitul. Creat pentru a sublinia înțelepciunea interioară, reflecția și claritatea spirituală, acest colier combi..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Carul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Carul
Nou -17 %
Model: CART7
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Carul. Creat pentru a sublinia voința, determinarea și succesul purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un de..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Turnul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Turnul
Nou -17 %
Model: CART16
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează Turnul. Creat pentru a sublinia transformarea, schimbarea și revelația purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Steaua Lantisor cu pandantiv carte de tarot Steaua
Nou -17 %
Model: CART17
Descoperă frumusețea și simbolismul profund cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv strălucitor în formă de Stea. Creat pentru a sublinia speranța, inspirația și iluminarea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Spanzuratul Lantisor cu pandantiv carte de tarot Spanzuratul
Nou -17 %
Model: CART12
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Spânzuratul. Creat pentru a sublinia schimbarea perspectivei, sacrificiul și înțelepciunea purtătoarei, acest colier combină mă..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Soarele Lantisor cu pandantiv carte de tarot Soarele
Nou -17 %
Model: CART19
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv radiant în formă de Soare. Creat pentru a sublinia vitalitatea și energia purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Moarte Lantisor cu pandantiv carte de tarot Moarte
Nou -17 %
Model: CART13
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Moartea. Creat pentru a sublinia transformarea, renașterea și evoluția purtătoarei, acest colier combină măiestria artizanală c..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Lumea Lantisor cu pandantiv carte de tarot Lumea
Nou -17 %
Model: CART21
Adaugă o notă de rafinament și simbolism colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv spectaculos ce simbolizează Lumea. Creat pentru a sublinia împlinirea, totalitatea și armonia purtătoarei, acest colier co..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Judecata Lantisor cu pandantiv carte de tarot Judecata
Nou -17 %
Model: CART20
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv impresionant ce simbolizează Judecata. Creat pentru a sublinia transformarea, renașterea și claritatea purtătoarei, acest colier combină măiestria artizan..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor cu pandantiv carte de tarot Hierofantului Lantisor cu pandantiv carte de tarot Hierofantului
Nou -17 %
Model: CART5
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, parte a exclusivistei colecții Tarot, decorat cu un pandantiv remarcabil ce simbolizează Hierofantul. Creat pentru a sublinia înțelepciunea, tradiția și claritatea spirituală a purtătoarei, acest colier combină măies..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Preoteasa Lantisor carte de tarot Preoteasa
Nou -17 %
Model: CART2
Acest colier din argint cu pandantiv Preoteasa este mai mult decât o bijuterie - este o expresie a rafinamentului și a puterii spirituale. Fiecare detaliu al pandantivului este realizat cu măiestrie, reflectând pasiunea pentru bijuteriile de lux și atenția la detalii. Strălucirea argintului și desig..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Nebunul Lantisor carte de tarot Nebunul
Nou -17 %
Model: CART0
       Descoperiți magia unui nou început cu colierul nostru din argint cu pandantiv reprezentând cartea de tarot „Nebunul”. Acest pandantiv elegant și simbolic, reprezintă noi începuturi, spontaneitatea și libertatea. Ideal pentru cei care doresc să înceapă un nou capitol și să ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Magicianul Lantisor carte de tarot Magicianul
Nou -17 %
Model: CART1
Încântă-ți simțurile și adaugă o notă de mister colecției tale de bijuterii cu acest colier din argint, decorat cu un pandantiv unic în formă de magician. Realizat din argint de înaltă calitate, acest colier combină măiestria artizanală cu un design sofisticat, perfect pentru a sublinia eleganța și ..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Imparateasa Lantisor carte de tarot Imparateasa
Nou -17 %
Model: CART3
Răsfață-te cu o bijuterie ce emană rafinament și noblețe - lantisorul din argint cu pandantiv Împărăteasa. Creat din argint de înaltă calitate, acest colier reprezintă combinația perfectă între eleganță și măiestrie artizanală, făcându-te să te simți ca o adevărată regină în fiecare zi. Simbolizează..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Imparat Lantisor carte de tarot Imparat
Nou -17 %
Model: CART4
Îmbogățește-ți colecția de bijuterii cu acest colier din argint de înaltă calitate, decorat cu un pandantiv impunător în formă de Împărat. Creat pentru a sublinia autoritatea și rafinamentul purtătorului, acest colier combină măiestria artizanală cu un design regal, ideal pentru cei care apreciază e..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Lantisor carte de tarot Echilibrul Lantisor carte de tarot Echilibrul
Nou -17 %
Model: CART14
Descoperă frumusețea și armonia interioară cu acest colier din argint de înaltă calitate, decorat cu un pandantiv simbolizând armonia, moderația și răbdarea. Perfect pentru cei care caută echilibrul emoțional și mental. Creat pentru a sublinia rafinamentul și liniștea purtătorului, acest colier îmbi..
499,00RON 600,00RON
Fără TVA:499,00RON
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)