Transport gratuit la comenzile peste 299 lei doar in raza curierului
Comanda rapida 0774604341

Comanda de minim 299 lei si primesti CADOU o bratara cu fulg din argint 925 si snur rosu reglabil!

 

Politica de Returnare

Bijuteriile Rubinul au garantie 2 ani, insa trebuie sa se respecte urmatoarele conditii:

  1. Produsele achiziționate se pot returna in ambalajul original conform O.G. 34/2014, in aceeași stare in care au fost primite, in termen de 14 zile de la primire, costurile de transport  fiind suportate de catre client, expedirea facandu-se cu aceeasi firma de curierat. Garantiile acordate nu acopera deteriorarea produsului cauzat urmatoarele actiuni: activitati, profesionale, casnice, fizice, expunerea produsului la contactul cu medii distructive precum: solutii chimice, praf, fum, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice sau produse de curatare cu actiune distructiva, clor sau substante care contin clor.
  2. Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau defecte cauzate de un soc extern;
  3. Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie, factura si bonul fiscal. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul, astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putand fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
  4. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de returnare a produsului.

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei:

Pentru a returna un produsul, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa: [email protected], in care sa specifici:

  1. Bijuteria/ pe care o returnezi si codul de produs a acesteia (il gasesti pe site si in certificatul de garantie);
  2. Sa alegi intre inlocuirea bijuteriei cu una de aceeasi valoare sau a rambursarea sumei;
  3. In cazul returnarii contravalorii produsului, avem rugamintea sa ne furnizezi contul IBAN, pentru a-ti putea returna banii prin virament bancar.
  4. Ne-ar fi de folos sa stim si motivul returnarii bijuteriei, in speranta imbunatatirii acesteia (daca este cazul).

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

Restituirea in cazul plăților online sau prin OP depinde direct de banca prin care se efectuează tranzacțiile. Nu ne asumam eventualele intarzieri.

Produsele custom made (la comanda), personalizate sau gravate:

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicatiilor clientulului, având în vedere faptul că au fost realizate special pentru el (personalizate).
Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelasi client este considerata abuz.
Refuzarea sau neridicarea unei comenzi, sunt considerate abuzuri si ne rezervam dreptul ca pe viitor sa refuzam clientii cu istoric negativ.

Copyright © Rubinul.ro. Toate drepturile rezervate.