Bratara cadou!

Bratara bilute argint si piatra semipretioasa agat cu snur reglabil

Bratara cu bilute din argint si snur reglabil este o bijuterie delicata, plina de rafinament, stralucirea bilutelor fiind completata perfect de snurul gri.

Specificatii bijuterie:

Material: Bilute din Argint 925;

Dimensiune Bilute: 2 bilute simple cu diametru 3 mm si o biluta fatetata cu diametru 4 mm;

Tip Bratara: Bratara snur cu noduri reglabile, culoarea se poate alege din multitudinea de culori disponibile.

50 RON
Vezi produs
Transport gratuit la comenzile peste 299 lei doar in raza curierului
Comanda rapida 0774604341

Comanda de minim 299 lei si primesti CADOU « o bratara cu bilute din ARGINT cu snur reglabil si transport GRATUIT » 

 

 

 

Parteneri


 

Suntem bucurosi de parteneriatul cu METALLURGY GOLD.

     METALLURGY GOLD, un proiect crypto în continuă dezvoltare fondat de doi tineri care a trezit un interes de luat în considerare, reușind performanța unei creșteri in valoare de circa 1000x din momentul lansării și până la cele mai înalte prețuri.

Recentul parteneriat cu atelierul Rubinul.ro, prin care se achiziționează din fiecare tranzacție 3% metale prețioase, demonstrează incă o dată importanța și dorința de a aduce acest ecosistem prin care fiecare deținător primește 7% $EGLD Binance-pegged din fiecare tranzacție făcută de ceilalți, la cele mai înalte niveluri. Cei mai activi membri ai comunității vor împărții in funcție de contribuția adusă, 3% din fiecare tranzacție in metale prețioase fizice.

Totodată, planul arată mult mai extins in contextul inflației și crizei actuale, această monedă denumită $MGLD este concepută într-un sistem hyper deflaționar care are scopul de a crește valoarea monedei în timp, ideea de inflație ar devenii una invechită.

Un plus este faptul că se dorește utilizarea energiei verzi și regenerabile pentru susținerea întregului ecosistem iar beneficiarii și oportunitățile in continuă creștere.

Investițiile crypto devin parte din economia globală iar afacerile diversifică tot mai mult metodele de plată și capitalul, METALLURGY GOLD Marketplace va oferii producătorilor și magazinelor de bijuterii posibilitatea de a pune spre vânzare metale prețioase cu plata in sistemul financiar descentralizat, orice individual/companie poate accesa platforma și cumpăra/vinde.

https://Metallurgy.Gold

Copyright © Rubinul.ro. Toate drepturile rezervate.